Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

29.9.2013

Aamun superfood settiä ja infoa tulevista raakaruokakursseista

Hyvää huomenta! Toivottavasti muutkin on saanet nukkua pitkään! Heräsin kymmeneltä siihen kun pikkkumies kömpi mun viereenEn muista koska oisin nukkunut näin pitkään! Aamiaiseksi ensin kookosvettä ja sitten smoothieOsan join aamiaiseksi ja osan laitoin mukaan Life Factoryn lasipulloon lapsen fudistreeneihinSieltä menen pitämään kahvakuulaa.


Aamun smoothiessa tänään puolukoitabanaaniGreen superfood jauhetta (jota aion ostaa myös sen koko purkinkun menen Ruohikseen seuraavan kerran) kookosöljyäruususuolaaparapähkinöitäcamu camua (päivän c-vitamiinitujaus) ja Solgarin Whey to Go suklaa protskua. Siitepölyä (päivän monivitamiini) vielä koristeeksi

Tuota prodea on multa kyselty paljonja moni luontaistuotekauppa ei sitä myy sen arvokkuuden vuoksiIlmeisesti menekki ei ole kovaamutta kauppojen pitäisi saada sitä tilata valikoiminiinsa kyllä erillisistä tilauksistaEli rohkeasti pyytäkää liikettä tilaamaan sitä teille. En mäkään tätä joka päivä käytä ja mulla on muitakin luomulaatuisia protskuja mistä teen smoothiet.  Eli tavallaan tässäkinmiksi ostaisi halvalla jotain huonoa kun voi harvemmin nauttia jotain hyvää ja herkullista ja oikeasti terveellistä? Laatu korvaa määrän
Puolukoita hankin tänä syksynä taas. Olisin poiminut itse jos olisin ehtinytmutta ostin ne mieluummin Käpylän Masurkan ystävälliseltä marjanmyyjältäPuolukoista tulee ihanaa smoothieta ja niin hyvää raakakakkua!

Huomiselle Sports Ladyn Raakaherkkujen osa Smoothiet -kurssille voi ilmoittautua vielä! Kurssi on maanantaina klo 18.00-19.30 Kumpulan Kylätilassa ja siellä käydään läpi miten tehdä smoothejaViime kerralla tehtiin raakasuklaata ja parin viikon kulutta opetellaan tekemään raakakakkujaNami! Sinnekin mahtuu! Ilmoittautumiset hanna@sportslady.fiYhden kerran hinta on 25 euroa!

4 kommenttia:

 1. Terveiset Lissabonista!

  Tuo kookosvesijauhe on muuten nyt sitten testattu myös hyväksi nesteyttäjäksi helteellä, ai että oli tarpeen Espanjan puolella Andalucain helteissä ja teki niin hyvää kuuman päivän aikana sekoittaa sitä veteen. suosittelen!

  Pakko oli tänne kommentoida tämän aamun lenkkikuulumisia. Joskus kirjoitit mistä olet saanut yrityksesi nimen, niin mä sain tänään "sportslady" -huudahduksen perääni kun olin aamulenkillä Lissabonin liukkailla kaduilla. :) Oli muuten lenkki, huh! Niin liukasta, ettei juuri uskaltanut juosta, mutta ylämäet juosten, alamäen ja tasaiset kävellen. Tehokasta. Täällä satoi eilen, joten laattapäällysteidet tiet ovat liukkaita.

  VastaaPoista
 2. Tälle kurssille en ehdi, mutta toivottavasti niitä tulee lisää tulevaisuudessa! Täällä innokas osallistuja. :)

  t. http://cloudberryslife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Moi Hilla! Tulevia kursseja kannattaa seurata blogista ja Sports Ladyn facesta! Loppuvuoteen on luvassa vielä jotain kivaa!

  VastaaPoista
 4. Moi Johanna!

  Kiitos terkuista! Eikö oo huippu tuo jauhe! On hieman ekologisempaa kuljettaa näitä jauhepurkkeja kun litroittain kookosvettä! Ja makukin on hyvä!

  Aika hyvä tuo sportslady huudahdus! En ookkaan sitten ainoa jonka perään on huudeltu niin :) Hauskaa! Terkut sinne Lissaboniin takaisin!

  VastaaPoista