Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

30.9.2013

Shop until you (find chocolate) dropJotakuinkin tältä näytti mun ostoskori tänään RuohonjuuressaKävin siellä aamulla asiakkaan treenin jälkeen hakemassa kaikkea puuttuvaaVihdoin sen Green Superfood viherjauheen jota voi laittaa smoothieenJa sitten muutamia juttuja illan raakaruokakurssia vartenJa mukaan lähti myös jotain uutta ja kivaaMulta kysellään paljon mitä eri vaihtoehtoja olisi makeuttamiseen ja tässä muutama oiva juttu siihen! Yleensä käytän luomulaatuista lakritsijauhetta tai vaniljaa tai hunajaa (ja ne uudet maustetut superfood hunajat on hyviä makeuttajia myös!)Nyt löytyi nämä stevia tipat! Upee juttu ja suklaatipat lähti tänään mukaan!en millään osannut päättää mitä otan ja suklaa lähti mukaan
Viherjauhepurkissa on 30 annostaVaikka se on aika arvokasta (noin 35 euroa) niin annoksen hinnaksi ei kuitenkaan tule paljonHyvän makuista smoothien joukossa! Tukee immuniteettia ja sisältää myös probiootteja ja ruuansulatusentsyymejä.


chia siemenet on ehdottomasti paras kuidun lähde jolla vatsa toimii
luomukahvia Lohjalta paahtimosta
välipalaa
nää on ihan parasta
Ruohiskeikan jälkeen kävin tukussa hakemassa viherosastoa illan smoothie -kurssille! Sinne voi vielä ex-tempore tulla jälki-ilmoittautuneena! Hinta 25 eur ja osoite Kumpulan Kylätila Intiankadulla tänään klo 18-19.30! Osallistujille tulee kurssin lisäksi materiaali mukaan ja bonuksena Scandic on muistanut heitä pienellä yllätyksellä! 

Lounasta söin Silvoplessä Hakaniemessä ja nyt vielä asiakkaalle ennen illan kurssia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti