Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

8.9.2013

Sunnuntain aamupala ja kurssiasiaa

Huomenta ja ihanaa sunnuntaita! 

Mä aloitin reippaana tän päivän töitä tekemälläHeh mikä sunnuntai! Mutta pakko ne on jossain välissä tehdäYrittäjänä olemisen ihanuuttaHuomenna mun remontti jatkuu ja kotitoimisto ei ole käytettävissäTänään yritän tehdä mahdollisimman paljon huomisia paperihommiaja huomiseksi pitää löytää jokin paikka missä tehdä duuniaKoska meillä on vain yksi huone täällä käytössä ensi viikollaniin pitää keksiä mahdollisimman paljon kaikkea kivaa tekemistä tarhan jälkeen lapsen kanssa jossain muuallaEnsi viikko menee vielä rempan keskellä ja koti on lähinnä nukkumista vartenOotan niin paljon että tää valmistuu! Mun makkari on sitten ainoa missä vähänkin voi olla ja sinnekin tulee vielä lisää kamaa olohuoneesta!

Aamupalaksi paistoin munakkaan

2 munaa
3 valkuaista
paprikaa
kanttarelleja 
oliiviöljyä paistamiseen 
mustapippuria sekä suolaa maustamiseenEnsi viikolla alkaa vihdoin Toimelan tunnit sekä Kumpulan Kylätilan kurssitToimela on täynnä ja samoin Kumpulan myöhäisempi kurssiKlo 15.30-16.30 kurssilla on vielä tilaa KumpulassaNeljän kerran kurssi on hinnaltaan 39 euroa ja sinne voi ilmoittautua hanna@sportslady.fiViikkotunnit Kylätilassa jatkuu kurssien jälkeen sunnuntaisin 18.30 -19.30ja sinne pääsee kertamaksulla 12 eur sekä kymppikortilla 100 eurNäihin ei tarvitse ilmoittautuaJust be there! Tunnit alkavat 13lokakuuta!

Raakaherkut kurssille on myös muutama paikka vapaanaTäältä lisää infoa kurssistaKolmen kerran kurssi alkaa ma 16syyskuuta Kumpulan Kylätilan keittiössä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti