Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

1.9.2013

Salilla ja milloin ei kannata urheillaMun omasta salitreenistä on kaksi viikkoa! Liikunnat on olleet neljän tunnin vetäminen viikossa ja satunnaiset kävelyt tai pyöräilyt, joita on ollut vain muutama. Pahin muuttorumba on ohi ja nyt maistuu treeni. Mä olen tarkoituksella keskittynyt nyt parin viikon aikana muuhun, kuin omaan treenin, ja nyt se kuulkaa maistuu :) Oli jo ikävä salille! Oon myös joutunut keskittymään muuttoon sen verran, että aika tottakai on ollut myös lapselta pois. Ja sen ylimääräisen ajan olen käyttänyt mieluummin häneen.


Tänään tultiin Itäkeskuksen Elixiaan. Yksi niistä, missä on lapsiparkki sunnuntaisin auki. Täällä en oo useasti käynyt, mutta nyt tänne on meiltä lyhyempi matka kuin Taliin. Ihan jees.

Perusliikkeillä mentiin tänään. Penkissä sain apua ja huomenna kädet tuntuu toivottavasti lyhyiltä ;) Ai että tää on mahtavaa!!!

Keskisyke 152
Huippusyke 188
Kulutus 597 kcal
Aika 1:27 h


Tänään hyvissä ajoin taas nukkumaan ja aamulla pitämään tuntia.

Nyt on paljon flunssaa ja kurkkukipua liikkeellä ja ajattelin listata muutaman kohdan milloin ei kannata urheilla:

1) Kuumessa ei saa treenata. Se on sydämelle vaaraksi.

2) Kurkkukipu tai vilustuminen: kannattaa olla urheilematta ja antaa immuunipuolustuksen keskittyä siihen olennaiseen, elimistön parantumiseen.

3) Unen puute: vähäinen unen puute ei ole este urheilemiselle. Liikkuminen voi jopa auttaa unen saamisessa. Pitkäaikainen unen puute taas rasittaa elimistöä ja heikentää immuunipuolustusta, ja tällöin on parasta välttää kovaa rasitusta.

4) Stressi: liikunta on tehokas stressin ehkäisijä. Liikunnan aikana keho erittää stressiä lievittäviä mielihyvähormoneja, jotka rauhoittavat ja samalla alentavat terveydelle haitallista stressihormonien määrää.

5) Vammat: lepoa vaativien vammojen on syytä antaa parantua rauhassa ja kannattaa neuvotella lääkärin kanssa ennen urheilun aloittamista.


Muistakaa levätä jos tarve vaatii. Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti