Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

29.9.2013

Sunnuntain menoa ja tulevan viikon suunnittelua


Toisilla sunnuntai on se viikon kiireettömin päiväMeillä se on täyttä menoaFudistreeneihin lähdettiin puoli tuntia ennen varsinaisten treenien alkua ja potkittiin ja treenattiinTreenien ajan sitten tutisin kentän laidalla ja luin päivän Hesaria samalla. Toivoinettä mulla ois ollut kunnon paksu toppatakkiKevyttoppis ja piposekä kaulaliina ei paljon auttanutTreenien jälkeen sitten toiset puolituntia jatkettiin pallon kanssaja mäkin lämpenin uudelleen.Iltapäivän kuulatunnit meni hyvin ja tehtiin aika kovaa settiä (onneksi palaute oli jälleen vain positiivista ja kaikki jaksoi loistavasti loppuun asti)Ilmoittautuminen on alkanut 13lokakuuta alkaville tunneille KylätilaanMyös sinne on rajallinen määrä paikkoja eli kannattaa olla nopeaJos ja kun tulee kovasti kysyntää taas yli tarjonnanniin koitetaan saada toinen tunti myös jatkossa! Mutta sitä en tässä vaiheessa uskalla vielä luvata joten ilmoittautukaa ilmoittautukaa!

Ilmoittautumisia on jo tullut paljon ja mieltä lämmittää erityisesti tällaiset kommentit:

"Enpä olis uskonut että musta tulee se tyyppi joka nauttii kun joka paikkaa särkee ja kolottaa, mutta nyt olen jäänyt tohon kahvakuulaan niin koukkuun että ei auta: ilmoittautuisin kurssille joka jatkuu tästä alkeista! Kiitos rääkistä!"

Ensi viikkoon lähden hyvillä mielinEnsi viikolla polkaistaan se mun yksi unelmaprojekti käyntiinon kuulatunteja ja asiakastapaamisiasekä tapaan yhden tulevan yhteistyökumppaninJa kaikkea muutakin superkivaa on tiedossa! Loppuvuoteen on tulossa vielä pientä happeningia joten stay tuned! Can't wait! Kivoja juttuja ja Hanna täällä taas ihan liekeissä! Mukavaa alkavaa viikkoa ja halit sinne!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti