Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.9.2013

Friday and honey honey


Tilasin pitkästä aikaa Mehiläisen siitepölyäBee PolleniaTarkoitus on laittaa sitä raakasuklaan joukkoon ja sitten käytän sitä myös Monivitamiinina (syön lusikalla suoraan purkista tai laitan smoothien joukkoon)Luonnollinen versio monivitamiinista ja siinä on runsaasti B-ryhmän vitamiineja (B1B2B3B6B9)Lisäksi siinä on A-C-D- ja E-vitamiinejahivenaineita sekä 22 aminohappoajoista kahdeksan on ihmiselle tärkeitämutta oma kehomme ei niitä pysty tuottamaan.Sitten tähän perjantain aurinkoiseen teemaan oli pakko kuvata myös mun uusi Hunaja päivävoideSe on Bottega Verden luonnonkosmetiikkaa ja sopii päivittäiseen käyttöönOn antioksidanttinen ja sopii kaikille ihotyypeille.

Mulla on nyt varmaan ensimmäistä kertaa jäänyt ”hunningolle” tää bloggaaminenYleensä teen yhden tai useamman postauksen päivässäja nyt huomaan kirjoittaneeni vain joka toinen päiväEilen valmistui remontti ja järjestin uusiin vaatekaappeihin tavaroita myöhään yöhönAlkaa näyttää jo aika hyvältä! Töitä on ollut myös paljon ja myös siksi tää kirjoittaminen on kärisinytMutta nyt helpottaa kun alkaa koti valmistua!

Eilen alkoi myös Toimelan tunnit ja miten mahtavaa oli päästä opettamaan kahvakuulaa aivan ensikertalaisilleTunnilta lähti pois iloisia ihmisiä ja taas on saatu innostettua tähän mahtavaan lajiin monta ihmistä! Hienoa! Toinen tunti oli jatkoryhmä ja siellä olikin kaikki oppilaat mulle tuttuja niin aikaisemmilta Toimelan tunneiltakuin mun omiltakin tunneilta! Lähdettiin reippaasti liikkeelle ja kyllä siinä omakin naama punoitti kunnollaTänään on vielä toinen alkeisryhmä ja odotan innolla illan tuntia!

Aurinkoista päivää kaikille! Kumpulan Kylätilan sunnuntain aikaisemmalle kurssille mahtuu vielä pari jos on halukkaita tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti