Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

25.9.2013

Sallita kuvia

Eilisten tuntien ja oman treenin jälkeen tuntui kropassa. Oltiin aamulla tänään Heidin kanssa Talin Elixiassa ja tein pelkästään rintatreenin. Penkissä on painoja saanut hyvin nostettua ja vähemmällä toistomäärällä tuntuu kivalta tehdä. Penkistä ei oo kuvia, Heidi varmisti siinä ja ei tullut siis räpsittyä :) Kiitos avusta!
Treenin jälkeen kahville vaihtamaan kuulumisia. Hyvä aamu ja ihana päästä ystävän kanssa salille yhdessä!

- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommenttia:

 1. Tuo kisa nyt sai vihdoin tämän sairastelijan sanomaan asiansa mitä mietin tänään kun selaillut monia blogeja tässä 2 viikon sairastelun aikana.
  Sulla on kyllä ihanan terve asenne liikkumiseen ja syömiseen ja se näkyy selkeästi. :) Niin moni vetää nykyään yli.. itsekin melkein sen tein, mutta onneksi on juurikin pari niin fiksua blogaajaa, jotka saa välillä miettimään omaa touhua. :) Oot ns. konkari, joka tietää ettei kaikki ole niin vakavaa tai grammalleen, minuutilleen, päivälleen. Jatka samaa rataa!:) Olet hyvä esikuva monille!

  VastaaPoista
 2. sun blogia on ihana lukea. Aina saa tsemppiä omiin treeneihin ja sua voi vaan ihailla. Olet hyvä esikuva. :)

  VastaaPoista
 3. Heippa, kiitos kivasta blogista! :) Minkälainen tuo Talin elixia on, tykkäätkö salista? Näyttäis ainakin olevan ihan ok vapaapaino puoli? :) Löytyykö esim. prässiä (itse painot lisättävää), smithiä, hackia? Alotan piakoin duunit siinä melkein vieressä niin pohdiskelen elixia vai sats :) Kumpaa suosittelisit? Tykkään tehdä vapailla painoilla mieluummin kuin laitteilla salitreenini. Kiitos vielä! :) T. Jonna

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos Mokkis! Niin kauniisti sanottu <3 Mä olen kokeillut ehkä kaiken mahdollisen joskus nuorempana ja silloin ei (thank god) ollut facebookia tai blogeja! Kohtuus kaikessa ja elää pitää! Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sanni! Kiva kun luet ja tykkäät! Miten hyvä mieli tuli sun ja Mokkiksen kommenteista! Kiitos <3

  VastaaPoista
 6. Heips Jonna!

  Ehdottomasti Elixia! Satsissa treenailin silloin personal trainer koulutuksen aikaan ja jotenkin se on "liian siisti ja uusi" ja ainakin mun treeniin löytyy kaikki tarvittava Talin Elixiasta! Esim Itiksen Elixiassa ei voi autetusti vetää leukaa eikä oo niin hyvää jalkaprässiä! Myös tunnelma on Talin Elixiassa parempi kuin Satsilla (enemmän kunnon treenimeiniki eikä "luen tässä Gloriaa samalla kun teen loitontajaa" -meininki) Mutta makuasioista ei voi kiistellä! (En tykkää "näyttäytymissaleista kuten Salmisaaren Elixia)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Hanna! Talin elixia kuulostaa juuri siltä mitä olen etsimässä eli kunnon treenimeininkiä :) sinne siis! T. Jonna

  VastaaPoista
 8. Ei kestä! Hyvä jos voi olla avuksi! Mutta tuli vielä mieleen että käy vielä tutustumiskäynnillä molemmissa (pääset ilmaiseksi kyllä kun vaan kysyt!) ja katsot sitten miltä vaikuttaa! Tuolla SATSilla en tosiaan oo käynyt kolmeen vuoteen!

  VastaaPoista