Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

28.11.2010

Kahvakuula-sunnuntai


Kahvakuulaohjaaja koulutus oli jälleen kerran ihan loistava. Aamulla aloitimme Meilahden liikuntakeskuksessa klo 10 ja lopettelimme vasta 17 jälkeen. Päivään mahtui niin liikkeiden läpikäyntiä, kuin erilaisten tuntien rakentamista erilaisille kohderyhmille. Liikepankissa on nyt aivan loistava määrä erilaisia liikkeitä ja hinku kova päästä taas itse treenaamaan kuulan kanssa. Ja tietysti ohjaamaan asiakkaitani. Kävimme myös ulkona heittelemässä kuulaa ja se vasta onkin kivaa! I love! Ja parin kanssa on tosi kiva tehdä erilaisia heittoharjoituksia.
Loppupäivästä teimme taas sisällä harjoituksia, tällä kertaa pienryhmissä. Meidän ryhmämme suunnitteli kahvakuula täsmätreenin moto-cross –ajajille jonka sitten ohjasimme ”moto-crossaajille”. Muita eritysryhmiä joille ohjelmia muut tiimit rakensivat olivat mm. golffarit, lentopalloilijat ja keihäänheittäjät. Kyllä lähtee swingi pidentymään kun kuulan kanssa tekee täsmäharjoitteita! Ohjelmia rakennettiin myös Tyky –ryhmille. Näyttökokeen ja kirjallisen tentin jälkeen oli jo sen verran väsynyt olo että voisin käyttää lapseni sanoja: ”Voimat ihan loppu!”.
Loisto fiilis ja innolla odotan seuraavia kahvakuulailuja! Ja Calacas –suihkujelly muuten kohensi väsynyttä oloa oikeasti ihan huimasti. Nyt hyvää ruokaa vielä ja sitten viikon huipennus Tanssii Tähtien Kanssa –finaalia katsellen. Peukut pystyyn Markolle ja Lauralle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti