Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.11.2010

Kahvakuulatreeni Räpsöössä

Etuheilautus

Yhden käden etuheilautus


Ulkona on hyvä heitellä kahvakuulaa kun ei tarvitse pelätä lattian ja huonekalujen puolesta

Pään ympäri pyöritys

Vartalon ympäri pyöritysPorin lähellä on upea paikka Reposaari (Räpsöö). Kävin eilen nauttimassa siellä upeista näkymistä kahvakuula kaverina. Aivan mielettömän upeaa treenata ulkona, kun meri tuoksuu ja tuuli tuivertaa. Autolta kävelin rantaan ja samalla pyörittelin kahvakuulaa vartalon ympäri. Vaikka oli aika kylmä tuuli, treenatessa tuli sen verran lämmin että kylmyys ei haitannut. Kahvakuulaohjaajan lisenssikokeeni lähestyy, joten myös seuraava viikko pyöritellään kuulaa ahkerasti. Kyllä on hieno laji, ei voi muuta sanoa. Vielä kun joku keksisi kuulan jossa on lämmitetty kahva, niin voisi isommassakin pakkasessa sitä heitellä :)

2 kommenttia:

  1. Moi Hanna! Upeita kuulakuvia! Mä en enää muistanu sun sukunimeä, joten en löytänyt sua FB:stä. Tässä kuitenkin nää mun linkkivinkit: http://kukkalaakso.com/ ja http://www.youtube.com/watch?v=dn8rxxNtP7U&feature=channel (tolla tytöllä on vaikka kuinka paljon noita gymboss-videoita, toi nyt tuli ekana vastaan)

    T. Henrica Fagerlund

    VastaaPoista
  2. Moi Henrica! Kahvakuulailu ulkona on kyllä ihan huippua ja kultainen ystäväni räpsi kuvia näpit ihan jäässä merituulessa, kiitos niistä hänelle. Itse pysyin lämpimänä kun viskelin kuulaa... (joka muuten kuulemma voi hajota jos sen heittää kallioon!)

    Kiitos linkeistä, käyn tutustumassa niihin! Kivaa viikkoa! Nyt vaan sitten jännätään mitä posti tuo tullessaan tällä viikolla :)

    VastaaPoista