Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

22.11.2010

Testissä Lush - Fresh Handmade Cosmetics

Citykäytävän 1. kerroksessa Aleksanterinkadulla on aivan ihana kauppa Lush. Sieltä voi ostaa käsintehtyä kosmetiikkaa, jota ei testata eläinkokein. Tuotteet valmistetaan käsityönä tuoreista luomuhedelmistä ja -vihanneksista, eteerisistä öljyistä ja turvallisista synteettisistä raaka-aineista. Lushissa Niina kertoo minulle tuotteiden filosofiasta ja esittelee tuotteita.
Olen hakemassa kuorinta-ainetta ja päädyn hankkimaan kaksi erilaista: Buffy - vartalovoin (joka on saippuan kokoinen pala). Sillä käydään vartalo läpi suihkussa ja se kuorii ihon ja kosteusvoidetta ei pesun jälkeen tarvita. Toinen kuorintatuote jonka päätän ottaa on "Sugar Babe". Se on puolikkaan pallon kokoinen pala, josta voi irroittaa pienemmän palasen pieneen määrään vettä ja siitä tulee kuorinta-aine. Tuote sisältää kaakaovoita ja tuoksuu mimosalle ja ylang ylangille. Nämä pääsevät juuri pian Sports Ladyn testatattavaksi.

Hankin myös Calacas -suihkuhyytelön, joka on sporttaajan unelmatuote. Testaan suihkujellyn salitreenin jälkeen. Purkissa on hyytelöpala jolla vartalo saippuoidaan. Tykkään! Ihana tuote! Ihoni tulee ihanan pehmeäksi ja tuoksuu ihanalle. Ei tee mieli laittaa enää omaa parfyymiä. Calacas sisältää Aloe Veraa, joka tehokkaasti viilentää ja pehmentää ihon. Mitään kylmää olotilaa tästä ei kuitenkaan tule.  Erityisesti kamppailulajeja harrastaville tämä on loistva tuote treenin jälkeen kun joka paikkaan sattuu. Tuoteselosteessa luvataan tämän suojaavan myös kylmiltä pakkaskeleiltä. Suihkujelly tuoksuu tosi hyvälle. Siinä on Aloe Veran lisäksi sitruunaöljyä.

Tuotteen voi pakastaa, viilentää tai käyttää huoneenlämpöisenä. Siitä voi irrottaa palan tai käyttää hyytelöä kokonaan saippuoimiseen. Sillä voi pestä myös hiukset. Tämä on todellinen MUST HAVE! Ja ihana lahjaidea vaikka joulupukinkontiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti