Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

17.11.2010

Sports Lady testaa Foreverin Töölössä
Oh la laa! Nyt löytyi kyllä ihana kuntoklubi. Tästä on pakko kirjoittaa ihan oma juttunsa J

Tänään Sports Ladyn testiin pääsi Forever Kuntoklubi  Töölössä. Se sijaitsee hotelli Crowne Plazan yhteydessä, mutta sisäänkäynti on Kivelänkadun puolelta. Sali on entisen Hesperian yökerhon tiloissa. 2600 m2:n tilaan rakennettu hemmottelukeskus, jossa jäsenet voivat nauttia omasta uima-altaasta ja kylmäaltaasta sekä kampaamo- ja day spa –palveluista kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien lisäksi. Heillä on myös suuri ja tosi kiva lasten leikkihuone, missä on hyvät aukioloajat (Kid’s Club on auki myös aamuisin). Ja paikka on sisustettu kauniisti.

Okei, moni kakku päältä kaunis. Nyt testataan millaista täällä on treenata. Juoksumattoja on kuutisen kappaletta, fillareita saman verran ja cross trainereita reippaasti yli kymmenen. Laitteista löytyy jokaisesta oma telkkari, I like! Steppailen taas alkulämmittelyn ja katselen ympärilleni. Salia kiertää parvi, jossa on muutamia lämmittelylaitteita, laitteita ja painoja. Väkeä yhden maissa päivällä on jonkin verran. Ikähaitari tähän aikaan päivästä on sekä senioria että myös nuorempaa. Kaiken ikästä. Laitteet ovat uusia ja painoja ja penkkejä ja kahvakuulia löytyy hyvin. Äkkiseltään katsottuna omat treenit saa tosi hyvin täällä tehtyä.
Aloitan penkkipunnerruksella. Sitten menen tekemään yläviistopenkkiä käsipainolla . Joku on jättänyt isoja painoja lattialle, ei ole jaksanut nostaa niitä takaisin telineeseen enää. Voimat loppuneet, niin kuin lapseni sanoisi J Vanha herra joka äsken punnersi penkkiä vieressäni (ei ihan pienillä painoilla) tulee ja nostaa painot takaisin paikoilleen ja samalla toteaa että joillakin on palveluskuntaa sen verran että eivät ole tottuneet jälkiään korjaamaan. Kuinka ne aikuiset ihmiset vessastakaan selviävät. Hauska setä, naurattaa vielä punnerruksia tehdessänikin. Sitten teen muutaman liikkeen lisää rintalihakselle ja siirryn olkapäihin. Ojentajat teen viimeisenä ja nyt on aikaa kulunut treeniin jo tunti. Nopeat venyttelyt ja suihkuun.
Pukutilat ovat suuret, suihku- ja saunatilat myös tilavat ja kivat. Suihkujen perällä lukee jotain uima-altaasta, käyn kurkkaamassa myös allasosastoa. Wow. Tämänkin siis käytössä jäsenillä? Not bad. Itse en kyllä uimisesta välitä, mutta ehkä salin päälle ja sauna vielä siihen päälle tekisi hyvää!? Ehkä alan pitää siitäkin J


Lähtiessäni käyn tiskin kautta vielä kyselemässä lisää ja saan hyvän esittelyn kaikesta. Kiitos Eijalle! Kurkkaamme myös Span’n puolelle ja tekee mieli heti varata joku ihana hemmotteluhoito. Käymme myös Kid’s Clubin puolella. Tämä on oikeasti ensimmäinen ”lapsiparkki” jollain salilla missä omakin jälkikasvu viihtyisi. Tilaa on missä juosta ja leikkiä ja tekemistä vaikka mitä, pikkuinen leffateatterikin. Kyllä nyt tekee mieli olla tämän paikan jäsen. Ryhmäliikuntatunteja pitää käydä testaamassa, niitä löytyy laaja kirjo. En keksi mitään moitittavaa tässä paikassa. Iltapäivällä pitäisi ehkä käydä katsomassa onko kuntosali silloin ihan täynnä. Mutta ei voi sanoa muuta kuin wow tästä paikasta. Hieno on.

Span puolelta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti