Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

8.11.2010

Kahvakuulaohjaajakoulutus

Eilinen sunnuntaipäivä meni mukavasti Trainer4You’n kahvakuulaohjaajakoulutuksessa. Valmentajamme Tuomo Kilpeläinen oli aivan paras ja koulutuspäivästä jäi loistava fiilis! Kolmen viikon kuluttua on koulutuksen toinen osa ja sitten saan kahvakuulaohjaajan lisenssin!
Aloitimme koulutuksen aamulla kymmeneltä ja teimme kuulan kanssa erilaisia harjoituksia koko päivän aina viiteen asti. Viimeinen tunti vietettiin ulkona, jossa kuulaa pystyi heittelemään yksin ja pareittain aivan surutta. Ei tarvinnut miettiä että lattiaan tulee lommoja.
Kahvakuulaharjoittelu lisää lihaskuntoharjoittelun haastavuutta, tehoa ja kalorinkulutusta. Sen avulla voi harjoittaa samanaikaisesti useaa fyysisen kunnon osa-aluetta (kestävyys, lihaskunto, tasapaino, koordinaation ja liikkuvuus). Näin säästät aikaa ja vaivaa, mutta et tingi tehosta! Nousujohteisuuttakin voidaan lisätä liikkeen haastavuutta lisäämällä - aina ei tarvitse pelata suurempien painojen kanssa.
Kahvakuulailu on  aivan loistava ja erittäin tehokas harjoittelumuoto. Jos et vielä ole sitä testannut niin nyt kannattaa kokeilla! Kuulaa voi heitellä vaikkapa omalla pihalla ja nauttia samalla kauniista auringonlaskusta. Ja sitä on aivan huippukivaa treenata kaverin kanssa!2 kommenttia:

  1. hyvää tekstiä hanna. muutenkin tosi hienot ja hyvät sivut. Meinaatko laittaa kahvakuula liikkeitä?

    VastaaPoista
  2. Kiitos palautteesta:) Kahvakuulaliikkeitä on muutama lisätty tänään upeista Reposaaren maisemista. Lisää on vielä luvassa tulevaisuudessakin!

    VastaaPoista