Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

27.11.2010

Super Food & Relaxing

Tein mahtavan löydön messuilta tänään: MaHeVi:n marja-, hedelmä- ja vihannesjauheet, joissa ei ole lisäaineita.

Ne ovat täysin puhtaita luonnontuotteita. 100g jauhetta on käytetty noin 1 kg marjoja. Ne eivät sisällä säilöntä- ja lisäaineita, eivätkä sokeria. Koko marja on hyödynnetty, siemenet rikottu mukaan (kokonainen siemen ei sula vatsassa). Jauheet säilyvät hyvin, esimerkiksi nämä pussit säilyvät aina lokakuun 2012 loppuun asti. Aivan loistava tuote! Kuinka helppoa on ottaa tällaista matkalle mukaan, ei tarvitse sulloa marjoja kylmälaukkuun!

Jauhetta sekoitetaan 1 rkl esim jugurttiin, viiliin tai pirtelöön/smoothieen, kiisseliin (jäähtyneeseen) ja kerman maustamiseen. Sports Lady tekeekin näistä jotain ihanaa iltapalaa tänään! Testiin pääsevät mustaherukkajauhe, marja-aroniajauhe sekä mustikkajauhe!

Tuotteita voi ostaa luontaistuoteliikkeistä tai tilata heidän omilta webbisivuiltaan.

Toinen ihana löytö oli hierova tuoli, jossa otin "Relax" -hieronnan messuilun lomassa.

Fantasy -tuolin saa omakseen 4 900 eurolla
Tämä kapistus sopisi kyllä meidänkin kotiin. Jokaisen sportti-ihmisen unelma! Tuolissa on 4 automaattista ohjelmaa ja useita osittain automaattisia ohjelmia. Manuaalisella ohjauksella saa möyhennyshierontaa, taputushierontaa, painantahierontaa ja shiatsuhierontaa. Tuoli skannaa kehon automaattisesti ja muistaa käyttäjän mitat. Lämmitys löytyy selälle, vyötärölle ja jaloille. Tuolissa voi kuunnella musiikkia joko kaiuttimista tai kuulokkeista, lataat musiikin vain usb-tikulle. Tuolin saa myös näytöllisellä dvd-soittimella. That's Bananas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti