Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

29.11.2010

Sports Ladyn testissä Lady Line Vallila

Maanantain tutustumiskohteeni on Vallillassa hiljattain avattu Lady Line.
Se löytyy Sturenkadulta, heti Mäkelänkadun tuntumasta, hyvien liikenneyhteyksien varrelta.
Aurinkosali

Vastaanotto on erittäin ystävällinen ja minulle esitellään paikat. Kaikki on uutta ja sisustettu kivasti. Löytyy spinning -sali, lämmitetty HotRelax-sali missä pidetään Hot tunteja (lämpöä 30 astetta, joten tottumatonkin lämmössä urheilija saa varmasti erittäin nautinnollisen kokemuksen kun ei ole liian kuuma, mutta silti venyy lämmössä ihanasti!) sekä todella suuri jumppasali, missä on ikkunat kahdella seinällä. Tämä on ihana paikka kun aurinko paistaa, valoa tulvii saliin joka paikasta ja he kutsuvatkin sitä aurinkosaliksi.


Kahvakuulaohjaajana kiinnitän huomion kahvakuuliin, joita heillä on runsas valikoima. Ihan loistavaa! Täällä on myös kahvakuulatunteja! Plussaa tulee! ”LadyGirya” –tunteja, eli kahvakuulatunteja löytyy jokaisena arkipäivänä ryhmäliikunta-aikataulusta. Ryhmäliikunnasta mainittakoon muutenkin, että lukujärjestys on hyvin rakennettu. Tarjontaa on juuri sopivasti, joten ei ole vaikea valita mihin tunnille sitä nyt oikein menisi. Tuntikirjo on monipuolinen ja myös aamutunteja löytyy! Les Mills faneille löytyy tunteja ja myös zumbaa on tässä paikassa. Hyvä!
Kuntosalilaitteet ovat Technogymin ja myös salin puolella on paljon ikkunoita mistä katsella ulos. Heillä on käytössä Wellness system, mikä kuntosaliharjoittelijalle tarkoittaa todellista helppoutta! Ei tarvitse paperi kädessä kulkea laitteelta toiselle ja ihmetellä mikä onkaan seuraava laite. Avaimeen siis ladataan oma treeniohjelma ja koneet ohjaavat treeniä sen mukaan. Avain vain kuntosalilaitteeseen ja se kertoo heti paljonko painoa laitetaan. Laite ilmoittaa myös toistojen määrän, niitä ei tarvitse laskea. Samoin palautusajat. Se myös kertoo mikä laite on seuraavana vuorossa. Treenata voi myös ilman avainta jos haluaa. Laitteet toimivat ilmankin.
Täällä on tosi kodikas ja viihtyisä tunnelma. Aurinko paistaa kauniisti sisälle ja saan samalla valohoitoa! Ulkona paukkuukin 15 asteen pakkanen. Treenin saa tehtyä hyvin, tänään on selkä/hauis –päivä. Illalla on tanssitunnit, joten vatsat teen siellä. Nyt käytän 45 minuuttia tehokkaasti selkään ja haboihin. Pukuhuoneet ovat tosi tilavat ja omaa lukkoa ei tarvita. Suihkuista löytyy shampoota, hoitoainetta ja saippuaa sekä vaaleanpunaisia pesupalloja korillinen. Hauska yksityiskohta! Heillä on tavallisen saunan sijaan infrapunasauna, jossa en ikävä kyllä ehdi istuskelemaan kun pitää rientää lapsen kanssa neuvolaan.
Lady Line Vallilan asiakkuuden voi hankkia nyt netistä erikoishintaan, heillä on siellä toistaiseksi voimassa oleva tarjous. Tätä paikkaa voin lämpimästi suositella. Toisista paikoista vaan jää hyvä mieli ja tämä on sellainen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti