Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.11.2010

Smoky Eyes


Hyvän jalkatreenin päälle kävin hyvän ystäväni ja ex-kolleegani, ja tulevan treenattavani kanssa lounaalla. Tapaamisen jälkeen menin meikattavaksi. Olin varannut meikin Armanilta. Idea tähän lähti siitä, kun taannoin sain kutsun ilmaiseen meikkiin osastolle. Kun olin siellä meikattavana, he kertoivat tekevänsä meikkejä muutenkin jos asiakas ostaa 2 tuotetta meikin yhteydessä. Ihastuin tuotteisiin heti silloin ja päätin tulla uudelleen.

Armanin osastolla minulle loihti Smoky Eyes –meikin kosmetiikkaneuvoja Sari Numminen. Muutama MUST HAVE, jotka sitten hankin: Armanin huulikiilto 21 sekä Armanin ”Face Fabric” meikkivoiteelleni Armanin poninkarvaisen sudin. Guerlainin nude huultenrajauskynän hankin kaveriksi huulikiillolle. Armanin tuotteet ovat ihania! Toivelistalle kertyi paljon muutakin. Luomivärit ovat ihania, levittyvät upeasti ja pysyvät hyvin paikoillaan. Hohdepuuteri on loistava, samoin erilaiset rajauskynät ja nestemäinen eyeliner. Luomivärin päälle minulle laitettiin hieman kimalletta, joita löytyy pronssisena, kultaisena ja hopeisena.

Sports Ladyn vinkkinä onkin: kannattaa hyödyntää erilaiset meikkauskutsut/tarjoukset ja silloin tällöin käydä ammattilaisen käsittelyssä päivittämässä omat taidot. Samalla voi löytää itselleen uuden suosikkituotteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti