Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

23.11.2010

Tiistaina testataan taas

Tänään seikkailen Vantaalle ja testaan Flamingossa sijaitsevan Finnbodyn. Saa nähdä pääsenkö tänne tutustumiskäynnille. Eilen mennessäni eräälle salille tutustumaan, minulle tylysti ilmoitettiin että se maksaa 20 euroa. Eipä huvittanut kahtakymppiä maksaa, kun oma sali oli vieressä ja kortti sinne juoksee aikaa koko ajan. Helpompaahan se omalla salilla olisikin treenata kun ei menisi aikaa turhaan ihmettelyyn. No Sports Ladyhan ei vähästä hätkähdä ja menin seuraavaan, uuteen paikkaan. Antaa oman salikortin nyt raksuttaa vaan!

Mutta tänään testataan siis Vantaan puoli. Ja sitten saatte taas raporttia kolmesta uudesta salista joita olen tällä viikolla (ja viime viikolla yhden) ehtinyt kierrellä.

Eilen oli myös aikamoista ihmettelyä tanssitunneilla kun Marco oli edelleen pois ja sijaiset vetivät tunteja. Ihana Heikki veti meille Happy Hour'ssa taas Waackingia & Voguingia ja nyt meidän pousit näyttivät jo varmaan vähän coolimmilta. I felt like Madonna. No hah, ei sentään... Broadway II tunnin meille veti ihqu Henkka Sarajärvi ja tulipa taas todettua että kyllä se tanssi vaan on vaikeeta. Olin ylpeä itsestäni kun en kesken tunnin poistunut Miljonääriäiditmäisesti sieltä, vaan sitkeästi yritin viimeiseen asti. Sarja oli kiva, tanssimme Laura Närhen "Mä annan sut pois" biisiä. Eilen tuli testattua myös Lushin Body Butter -kuorinta ja se oli mahtava, siitä tulee uusi suosikkikuorintani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti