Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

23.11.2010

Motivus Stockmann vs Elixia Alexium vs Finnbody Flamingo

Kuntosalikäynti@Motivus Stockmann
Torstaina tein viime viikolla jalkatreenin Motivus Stockmannilla. Kuntosali sijaitsee tavaratalon 7. Kerroksessa. Sali on tarkoitettu naisille. Hisseillä mennään ylös ja sitten vain oikealle ja asiakaspalvelupisteen läpi. Stokkan Motivus on pieni kuntosali ja sieltä löytyy muutama juoksumatto, cross trainer ja soutulaite sekä fillareita. Käsipainoja on jonkin verran, painavimmat ehkä 10kg. Kuntosalilaitteita on muutamia. Tankoja ja irtopainoja ei löydy. Asiakaskunta on melko senioria. Tänne on kyllä kätevä tulla jos haluaa nopeasti käydä salilla esimerkiksi kaupunkiasioiden hoitamisen lomassa tai kyllästyy Hulluilla Päivillä ryysimiseen. Jalkatreeni tulee tehtyä, ohjelmaani tosin joudun vähän soveltamaan.. Jumppia löytyy myös jonkin verran liikuntakeskuksen lukkarista. Plussaa tulee saunasta, joka on ihanan tuoksuinen höyrysauna. Täällä kelpaa istuskella treenin jälkeen.

Kuntosalikäynti@ Elixia Alexium

Maanantaina menen testaamaan Elixiaa Aleksanterinkadulla. Elixiassa palvelu on ystävällistä ja minulle kerrotaan hyvin kaikesta ja näytetään paikat, mistä löytyy mitäkin. Saan vielä lipukkeen, jos haluan käydä ystävän kanssa testaamassa jotain ryhmäliikuntatuntiakin. Ryhmäliikuntatunneissa on varaa mistä valita. Strip Aerobiccia tekisi mieli mennä testaamaan, kuulosti hauskalta. Pukutilat ovat tilavat, samoin suihkuosasto. Ovissa on lukot, joten omaa lukkoa ei tarvitse olla.
Tämä kuntosali on 3 eri kerroksessa. Yhdestä löytyy lämmittelylaitteita huima määrä ja saman huoneen reunassa on eri painoisia tankoja ja käsipainoja ja ristikkäistalja. Muissa huoneissa on lisää kuntosalilaitteita ja painoja. Kahvakuulia löytyy hienosti. Heillä on myös kahvakuulatunteja. Jumppasaleja taitaa olla kolme ja spinningsali löytyy myös. Kuntosalin laitteet eivät ole uusinta uutta, mutta loppuvuodesta kuulemma tulee uusia laitteita.
Salitreenin saan tehtyä hyvin. Tosin ekakertalaisena joudun poukkoilemaan kerroksesta toiseen laitteita etsimässä. Porukka päiväsaikaan salin puolella on nuorta, ja seniorimpaa on ryhmäliikuntatunneilla. Salin sijainti on loistava, aivan keskustassa.  Hauska yksitiskohta täällä on aamupala: arkiaamuisin klo 8:lta on tarjolla puuroa tai muroja, mikä on ihan loistavaa niille aamukuntoilijoille jotka suunnistavat aamutreenin jälkeen työpaikalle. Lapsiparkki löytyy, se on aamuisin ja iltapäivisin auki. Ja kuulemma aina on mahtunut sinne kaikkien halukkaiden jälkikasvu, joten treenaamaan lapsen kanssa pääsee hyvin. Ihan kiva paikka. Hinnoista en sen tarkemmin saanut infoa, joten en osaa sanoa ottaisinko tänne jäsenyyden. Mutta hyvä fiilis jäi kyllä paikasta.  Ei hassumpaa!
Kuntosalikäynti@Finnbody Flamingo

Elämyskeidas Flamingossa, kehä III kupeessa sijaitsee vuonna 2008 avattu Finnbody. Ajelen Vantaalle ja vien auton Flamingon puolen parkkihalliin. Kuntokeskus löytyy helposti ja vastaanotossa saan erittäin ystävällistä palvelua. Tutustumiskäynti järjestyy. Minulle lähdetään näyttämään paikkoja ja kierrämme salin, jumppasalit, spinningsalin ja crossingsalin. Kinesissali löytyy myös. Saan loistavaa infoa kaikesta ja hyvältä näyttää. Heillä on hierontapalveluja ja solariumeja löytyy liuta.
Laitteet ovat uusia, technogymin laitteita ja lämmittelylaitteita on huima määrä. Sali on kivasti sisustettu ja seinillä on isoja screenejä mistä voi katsoa telkkaria. Lämmittelylaitteissa on myös omat pikkutelkkarit ja niihin saa omat kuulokkeet. Ainoa miinus jonka täältä tulevana kahvakuulaohjaajana keksin, on kahvakuulien puuttuminen. Väkeä on jonkin verran päiväsaikaan salilla, nuoria enimmäkseen sekä äitejä pikkuisten lastensa kanssa. Pukuhuoneessa konttailee jos jonkinlaista vauvaa ja vaunut mahtuvat myös kätevästi tänne. Todella lapsiystävällinen paikka. Lapsiparkki löytyy tietysti. Pukutilat ovat siistit, oma lukko tarvitaan. Panttia vastaan olisin saanut lainaksikin jos omaa ei olisi ollut.
Heillä on käytössä Wellness System, kunto-ohjelmien hallintajärjestelmä, mikä toimii henkilökohtaisella avaimella. Siihen tallentuu oma harjoitusohjelma. Sen avulla voi seurata omaa kehitystään. Yleensä treenaan vapailla painoilla, mutta nyt on pakko tehdä vähän laitteillakin. Avain tarvitaan myös lämmittelylaitteissa. Treenaaminen täällä on helppoa ja mukavaa kun kaikki laitteet on sijoitettu yhteen isoon tilaan. Löydän tarvitsemani helposti.
Rinta/olkapää/ojentaja –treenin jälkeen menen vielä koittamaan Crossing –tuntia. Se kestää 30min. En ole aiemmin kokeillut sitä. Sykkeet saa puolessa tunnissa loistavasti ylös ja vauhtikestävyysalueella mennään. Energiaa puolessa tunnissa palaa melkein 300 kcal, tosi paljon minun kokoiseltani ihmiseltä. Ihan loistavaa jalkatreeniä myös. Tällä tunnilla kävisin jos minulla olisi tänne kortti. Ryhmäliikuntatunneissa on muutenkin varaa mistä valita. Niitä löytyy ihan tosi loistavasti.
Aukioloajat ovat keskuksella hyvät. Puuroa on tarjolla treenaajille, vielä päivälläkin, ei siis pelkästään aamuisin. Tästä käynnistä jäi tosi hyvä fiilis ja sali menee vertailussani ehdottomasti kärkikaartiin. Jäsenyyteen nimittäin sisältyy kaikkea muutakin kivaa: kaikkien (15) keskuksen vapaa käyttöoikeus, keilausta, salibandyä, sulkapalloa, k-ryhmän saleihin 2 vierailuoikeutta/kk, s-bonus, omaohjaaja –palvelu, lapsiparkki, nettivaraustunnukset, klubitapahtumia (risteily, pikkujoulut, teematapahtumia, bändejä ja julkkiksia mm. Hunks), etuja yhteistyökumppaneilta pääkaupunkiseudulla...
Plussaa tulee vielä siitä, että tänne pääsee myös kertamaksulla ja he myyvät myös 10-kerran kortteja sekä kk-kortteja (jos ei halua sitoutua jäsenyyteen!).
Sports Lady tykkää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti