Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

26.11.2010

Kämp VIP Gym vs Elixia Salmisaari
Kuntosalikäynti@Kämp VIP Gym
Keskiviikkona suunnistan Kämpin VIP Gymille. Se on tarkoitettu jäsenille sekä hotellin vieraille. Sisäänkäynti Spa’n puolelle on Mikonkadulta. Kävelen 8 kerrokseen ja syke nousee mukavasti. Tiskillä minut toivotetaan tervetulleeksi, olen sopinut käynnistä salin vastaavan PT:n kanssa. Palvelu on todella ystävällistä. Saan pehmeän, valkoisen kylpytakin ja tohvelit ja minulle esitellään mistä löytyy mitäkin. Minkäänlaista markkinointipuhetta tai tuputusta ei tässä paikassa tarvitse kuunnella.
Pukkarit ovat ihanat, pienet tosin. Tilaa on hyvin ja kaikki mukavuudet löytyy: pyyhkeitä, puhdistusaineet ja kosteusvoiteet, dödöt, sheivausvälineet (muissa paikoissa sheivaus on kiellettyä melkein järjestään..), suuvettä, suihkumyssyt, hiusharjat, suoristusraudat, suihkussa saippuat ja shampoot.. Itse kuntosali on pieni, mutta riittävä. Ryysistä ei ole. Kaksi cross traineria, kaksi juoksumattoa ja kaksi fillaria. Vapaita painoja löytyy loistavasti ja kaikki tarvittavat laitteet vaikka sali on pieni. Perfect! Tällä salilla löytyy varmasti kaikki ilman suurempaa harhailua. Tv:ssä pyörii CNBC ja CNN mainostv:n sijaan. Steppailen lämmittelyt ja katselen vastapäiseen toimistoon. Omaa vesipulloa ei tarvita, vettä löytyy pöydältä ja hedelmiä myös.
Hyvä treeni, jonka päälle käyn saunalla. Pukuhuoneessa sujahdan valkoiseen kylpytakkiin ja pehmeät tohvelit jalassa hipsin saunaosastolle, joka tullaan vielä esittelemään minulle ystävällisesti. Siellä löytyy lämmiteteyt divaanit, tavallinen sauna ja pari höyrysaunaa. Vettä ja hedelmiä on tarjolla. Pieni suihku on vilvoittelua varten. Varsinaiset suihkut mukavuuksineen ovat pukuhuoneissa. Rentoutumista varten on myös vielä erillinen tila jossa on divaaneja ja teetäkin tarjolla.
Luxustreenin päälle menen vielä Kämp Gallerian Zen Sushiin nauttimaan lounasta. Olisi melkein tehnyt mieli mennä Kämp Cafen baariin lasilliselle vaaleanpunaista shampanjaa. 
Kuntosalikäynti@Elixia Salmisaari


Sports Lady   on taas tehnyt tutkimustyötä tänään. Kävin Salmisaaressa tapaamisessa Elixian vieressä ja samalla päätin testata tämän paikan. Kuntokeskus sijaitsee Ruoholahdessa ja on uusin ja suurin Elixia. Kuntokeskus on avattu viime keväänä ja kaikki on uutta. Tästä keskuksesta löytyy kaikki ryhmäliikuntatunnit: on erilaisia, monipuolisia jumppia sekä spinningiä ja kuntosalissa on lääniä. Jumppia ei tarvitse kuulemma varata, aina mahtuu.
Sisääntulokerroksessa on pukkarit ja erikoisuutena täällä on ”Aqua Relax” –osasto jossa on infrapunasauna ja höyrysauna. Tila on naisille ja miehille yhteinen, joten uikkarit tai pyyhe pitää olla mukana. Toki naisten pesutiloista löytyy tavallinenkin sauna, vain naisille. Kaapeissa ei tarvita omaa lukkoa, niissä on avaimet. Samassa kerroksessa on myös jumppa- ja spinningsalit ja kuntosalilaitteet. Toinen erikoisuus mikä heiltä löytyy, on pimennetty huone missä on juoksumattoja ja täällä soi vähän ”rokimpi” musa ja edessä on telkkarit mistä tuli lumilautailua kun kävin täällä tekemässä loppuverryttelyn. Lapsiparkki löytyy täältäkin Elixiasta. Ja aamupalaa on myös tarjolla niin kuin Aleksinkin Elixiassa.
Yläkerrassa on viitisentoista crosstraineria, samanverran juoksumattoja ja fillareita myös liuta. Spinningpyöriä näkyi myös olevan lämmittelyä varten. Kahvakuulia on suuri valikoima ja tästä kerroksesta löytyy myös ”hevimmät laitteet”, vapaat painot, tangot yms. Hyvältä vaikuttaa. Yhdellä seinällä on suuri ikkuna josta näkyy meri. Tänään on jalkatreeni –päivä ja treenin saa tehtyä täällä mainiosti.
Minulle tarjotaan paria eri sopimusvaihtoehtoa, joko 12 tai 24 kk:n sopparia. 12kk:n sopimuksella hintaa tulee 75 eur / kk. Jos olisin viereisissä toimistoissa töissä, niin ehkä ottaisin tänne jäsenyyden.. ehkä... perusketjumeininki ja jätti vähän kylmäksi ehkä. Vai johtuiko se vain ulkona paukkuvasta pakkasesta ja viikon treeniväsymyksestä...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti