Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

8.10.2012

Aamukuulaa

Mahtavaa alkavaa viikkoa teille ja tervetuloa uusille lukijoille :)


Tällä viikolla ois tarkoitus palautella ja käydä niillä venyttelytunneilla, mitkä yleensä jää. Jalat on ihan ok lauantaisesta juoksusta ja aamun kuulatunti meni Haltonilla loistavasti. Onneksi niin, sillä tunnilla oli yleisöryntäys ja ois ollut super noloa kun ope ois ollut ihan romuna. Menin muuten eilen nukkumaan jo ennen ysiä :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommenttia:

 1. Hei,

  en oo muistanu kommentoida sulta tilaamaani dvd:tä. Muuten hyvä, mut parantamisehdotuksena semmonen asia, et aina kun liike vaihtuu tai suunta vaihtuu, voisit hihkasta asiasta. Jos ei koko ajan kato ruutua, saattaa vaihto mennä ohi.

  Mistähän johtuu, että mulla tulee alaselkä kipeäksi kuulailusta (myös ohjatuista tunneista)? Ohjaaja työntää mulle koko ajan raskaampaa kuulaa. Se kipu ei välttämättä siinä tehdessä tunnu mut jälkeenpäin. Onkohan mulla joku pullistuma seläs?

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Kiitos parannusehdotuksesta! Alaselän saa kipeäksi jos tekee väärin ja/tai liian painavalla kuulalla. Vaikea sanoa tuohon sen enempää kuin että kannattaa näyttää selkää lääkärissä ja pyytää että ohjaaja katsoo ja korjaa sun suoritustekniikat. Mä aina katson että mun tuntilaiset tekee liikkeet oikein ja tarvittaessa korjaan. Silloin voidaan välttää turhat säryt kun liikeradat menee oikein! Toivottavasti saat selän kuntoon!

  VastaaPoista