Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

20.10.2012

Takaisin ratsaille

Voi että mä oon aivan täpinöissä nyt! Horse Show järjestettiin tänä vuonna 28nnen kerran ja kuvitelkaa että mä olen silloin ekalla kerralla ollut siellä! Ja miten monena vuotena! Tänään katsomossa iski niin kova hinku päästä itsekin hevosen selkäänPitkästä aikaaOon koko lapsuuteni ja nuoruuteni ratsastanutOllut tallilla kaikki päivätMulla oli hoitohevosia ja kävin tunneillaSäästin rahaa että pääsin tunneille ja siinä kesti pitkään. Silloin alkeiskurssi maksoi saman verran kuin tänäpäivänä yksi tunti. Sitten kuusitoistavuotiaana sain oman hevosen Jack Higginsin. Ostin hänet Ypäjältä. Katja oli mun mukana silloin ekan kerran Ypäjällä ja monissa kisoissa ja valmennusleireillä mun ja Jaskan kanssaKisattiin kenttää1999 kun muutin Helsinkiin jouduin myymään rakkaan kaverinSen jälkeen en ole ratsastanutKipinä on koko ajan ollut olemassa ja viime syksynä liimasin hevosen kuvan myös mun aarrekarttaanTänään se kipinä kyllä taisi syttyä taas.

1994 MaNu'n kuvastossa
Väliajalla kierrettiin Katjan kanssa Horse Shown kojuja ja ihastelin miten teknikseksi on ratsastuskamatkin menneetAika hienoja juttuja nykyäänNo sitten me törmättiin mun vanhaan valmentajaanOlipa hauska nähdäJa kyllä se vaan nyt niin on että tää tyttö rupeaa taas ratsastamaanMun kypärä on ehkä kakskyt vuotta vanha joten se piti päivittää. Saappaat ja housut menee ehkä vielä? Ei nää kuvassa olevat tosin. Ehkä mä vielä joku päivä pääsen kisaamaankin? Oispa huippua! No ehkä ei mennä asioiden edelleKun nyt sinne selkäänkin ensin pääsis! Jee jännää!!! Ensi viikolla en vielä pääse mutta sitä seuraavalla on päästävä!

6 kommenttia:

 1. Oih, kuulostaa ihan huipulta! Hauska nähdä kuinka pahasti heppakärpänen puraisee ;)

  VastaaPoista
 2. Saa nähdä! Eilen jo mielessä raksutti mistä voin säästää ja nipistää että voi käydä tunneilla! Aika kallista puuhaa nykyään. Silloin kun mä vielä ratsastin niin omalla hevosella yksityisvalmennus oli sata markkaa. Mutta oon niin intona!

  VastaaPoista
 3. Ääh mäki tahdon taas ratsastamaan!

  VastaaPoista
 4. Mä kanssa harrastin aktiivisesti nuorena, oli pari omaa heppaa ja kisasin, sit se jäi opiskelujen takia. sen jälkeen ollut epäsäännöllisen epäsäännöllistä ja ne ekat kerrat on vähän niin ja näin, mut nopeasti se tuntuu kivalta, siis että osaakin jotain ja ei hölsky selässä...
  tosin epäilen, että et säkään saa perusratsastustunneista kovin paljon irti... pääkaupunkiseudulla tosin voi olla paljon hevosen omistajia, jotka haluais jonkun ratsiin niiden heppaa kerran kax viikossa for free, että ei itse tarvii joka päivä mennä.. siitä on molemminpuolinen hyöty..

  Sulla on kiva blogi, vasta vähän aikaa sitten löytänyt :).

  VastaaPoista
 5. @punchline
  Se on kyllä niin huippua! Jännää mennä pitkästä aikaa! Sinne vaan säkin hepan selkään!

  VastaaPoista
 6. @anonyymi
  Hehee mulla se varmaan just on sellasta hölskymistä ensimmäiset kerrat mutta kai se äkkiä palautuu mieleen?

  Totta! Hyvä idis Omassa hepassa on niin kiinni ja kyllä mäkin silloin olin tyytyväinen kun joskus sain muita ratsastaa mun hevosella niin sai itse vapaapäivän :)

  VastaaPoista