Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.10.2012

"Synttäriglamouria"


Ajatus lähteä juhlimaan varsinaisena synttäripäivänä kuulostaisi hyvältäJuhlat on kuitenkin lauantainaTavallaan olisi houkuttanut mennä tänään ulos syömään ja pyörähtää vaikka Kallessa pitkästä aikaa (kun on torstaikin), mutta mitenkäs taas kävi?

Kahvakuulatunnit loppui Snellun koululla seitsemältäTuli hyvä mieli kun viimeisen tunnin jälkeen jengi oli niin hyvillä mielin tunnista ja olivat tykänneetSitten kävin vielä baarillaKun mä sitten lopulta olin tullut kotiin kaupan kautta oli kello jo pitkälle yli kahdeksanPäätinettä tämä tyttö jää kotiin ja loihdin itselleni candle light dinnerin. Se on nyt nautittu oloasussa kera lasillisen rose kuohariaEli sellainen synttäripäiväAivan ihana! Aamusta lähtien.

Huomenna Horse Show kutsuu illalla ja sitten lauantaina juhlallisuudet jatkuvat herkkujen ja shamppiksen merkeissä meillä ja loppuillasta jossain sellaisessa paikassa missä pääsee bilettämään! 

Ja tiedättekö miten hyvälle mielelle kaikki ihanat synttärionnittelut ja muistamiset ovat mut tehneet! Huolimatta siitä että olen hiippaillut pipo päässä ja tuulipuvussa tämän illan on päiväni silti tuntunut tosi kuninkaalliseltaKiitos ihanat rakkaat! Laav juu! Nyt mun on ehkä pakko maistaa vähän raakasuklaata jälkkäriksi!

2 kommenttia:

  1. Synttärionnea!! Mahtavaa että juhlapäivä on ollut noin kiva : )

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon : ) Aivan ihana päivä kyllä!

    VastaaPoista