Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

8.10.2012

Funny Style


Tänään oli mun viimeinen eli kolmas kerta kasvohoitopaketista. Tehtiin kosteuttava hoito ja sitä todella kasvot kaipasivatKai se lauantain juoksu tuulessa ja auringossa pisti ihoa taas kovilleMenkää ihmeessä kokeilemaan Funny Stylen huippuja kasvohoitojaTeki niin hyvää päästä rentoutumaan ja kasvohoidettavaksi/hierottavaksiJa nukahdin taas muuten naamion aikana.

Mä oon päättänyt (ainakin yrittää) joka päivä parinkymmenen minuutin rentoutustaKun on seisomatyö ja muutenkin menossa koko ajan niin tekee hyvää ottaa se hetki rentoutua jossain välissä päivääTänään se hetki oli kasvohoidossa ja huomenna se hetki voisi olla vaikka hmm.. En tiedä missä välissä? On taas iltapäivällä lapsen Break Dance tuntia ja sen päälle mun venyttelytunti? Mutta ehkä se rentoutus olisi sitten huomenna siellä venyttelyssä? Mutta joka tapauksessa tulen kiinnittämään asiaan huomiota.

Anyway tämä viikko on pyhitetty palautumiselle ja kaikenlaiselle hemmottelulle! Ja nyt mä hemmottelen mun lasta! Ihanaa iltaa ja heipat!


XoSL

2 kommenttia:

  1. Mä haluisin kans JOKA ilta rentoutua ja vaan OLLA tekemättä mitään vaikka edes sen 15 minuuttia... jotenki vaa ei koskaan löydy sitä aikaa sille!!! hmph :/

    VastaaPoista
  2. Niin mäkin! Mutta todellisuudessa haaveeksi taitaa jäädä... Tässä on joku pikkutyyppi kuitenkin pyytämässä aina jotain vähän väliä. Ajatuksena kuitenkin ihanaa!

    VastaaPoista