Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

12.10.2012

Mun herkkuilta


Aika tavallinen perjantaiVäsyttää työviikon jälkeen hullunaNyt on vain se ero että kerrankin pitkästä aikaa ollaan kotona koko viikonloppu eikä ajeta Poriin yli kahtasataa kilsaa työviikon päälleHaettiin kaupasta pikkududen kanssa viikonlopun ruuat ja Makuunista leffat ja vähän karkkiaOstin itselleni synttärilahjaksi ikkunoidenpesun ja nyt ikkunat kiiltävät puhtauttaanHuomenna vielä kodin siivousta ja I'm so in love with this place! Ja onko enää sen ihanampaa kun rentoutua omassa viihtyisässä kodissa ja nauttia leffasta ja ruuasta? Taidan olla vähän tylsä tyyppi kun näin viihdyn kotonaMuut sinkkukaverit viihtyvät ulkona ja baareissa mutta mä ennemmin nautin kotona olosta ja urheilen :) Mutta tänään herkuttelen! 10 kommenttia:

 1. Et ole yhtään tylsä! Itsekin olen samanlainen, että mielummin urheilen ja nautin kotona olosta kun olisin ulkona ja baareissa :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla huoh :) Ei vain jaksa "tuhlata aikaa" menemällä notkumaan johonkin kun voi oikeasti nauttia elämästään näin! Eri asia tottakai jos on juhlat! Ja silloin tietysti juhlitaan ja se on ihanaa! Love it!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa ihan täydelliseltä! Noin mäkin tekisin jos oisin sinkku. Ja teen nytkin. :)

  VastaaPoista
 4. Heips! Tällainen on kyllä ihan parasta rentoutumista. Oma koti ja hyvä ruoka. Eikä mennyt aikaa ruuanlaittoon :)

  VastaaPoista
 5. Itse olen myös sinkku ja viihdyn kotona mainiosti. Eilenkin tein itselleni hyvän pihvin ja nautiskelin punaviiniä kera karkkien :)
  Kai sitä salilla voi sitten törmätä siihen mr. rightiin? :)

  VastaaPoista
 6. @Anna-Stiina: Totta. Baarista tuskin se Mr Right löytyy ;) Ja kuulostaa just loistavalle sunkin ilta :)

  VastaaPoista
 7. Sushit, leffa ja perjantai on ihan parasta! Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Niin on :) Samoin, hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista