Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

10.10.2012

LymphaTouch urheiluhieronnassa ja vinkki lapsen kasvukipuihin


Olin tänään niin taivaallisen loistavassa parin tunnin hieronnassa! Ortopediseen osteopatiaan erikoistuva koulutettu hieroja Seija Vuorijärvi teki minulle yli kahden tunnin urheilu/LymphaTouch hieronnan ja urheiluhieronnan. Se tehtiin tällä kertaa vain jalkoihin ja alaselkään ja yläkroppa tehdään seuraavalla kerralla.

Kirjoitan tästä hoitomuodosta tarkemmin erillisen postauksenMutta nyt on aivan pakko kirjoittaa tällainen hyvän mielen postaus heti hoidon jälkeen! Lymfahieronta teki todella hyvää sillä pitkän seisomatyön ja liikkuvaisen elämäntyylin ansiosta vasen gastrocnemius oli jo päässyt melko pahaksiOlin antanut vaivan pikkuhiljaa kehittyäja nyt se on todella alkanut vaivataMyös lauantaisen juoksun ajan se ilmoitteli jatkuvasti olemassaolostaanMyös pakarat ja takareidet ovat todella jumissaSain ohjeet venyttelyynjoita noudatan aamuin illoin tästä eteenpäin ja parissa/kolmessa kuukaudessa lihasten takareisissä pakaroissa ja pohkeissa pitäisi olla jo parempaan päinEn edes tajunnut miten pahaksi tuo on jo päässyt. No seisomatyölle ei toki voi mitäänmutta yritän rauhoittaa treenaamisen ja vapaa-ajan rasituksen nyt niin että vaiva paranee.

No hyvä mieleni tämän mahtavan hoitomuodon lisäksi tuli Seijastajoka ihmisenä on aivan huippuihana ja äärettömän ammattitaitoinen! Tulin maininneeksi lapsen kasvukivuista ja hän suositteli minulle magnesium suihketta helpottamaan pikkuisen tuskaaVoi miten hyvä mieli mulle tuli tästä tiedostaLähtiessäni sain suihkeen mukaan ja testattiin sitä juuri pikkuduudsonin kanssakun jalat taas tarhapäivän jälkeen alkoivat särkeä


Meillä on nyt molemmilla NIIN hyvä mieli lapsen kanssa! Minä sain ihanan hoidon ja apua vaivoihini ja hyvän olon ja lapsi myös! Seija neuvoi myös keinonjolla voimme vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja saada apua (minä kireisiin pohkeisiin ja lapsi kasvukipuihin)Tästäkin postailen sitten erikseen! Huippua!!! Happy happy happy! Lisää aiheista piakkoin.

2 kommenttia:

  1. Hei osaatko antaa vinkkia hyvästä lymfahierojasta Porissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Porin tarjonnasta en ikävä kyllä tiedä, mutta jospa tätä lukee joku muu joka tietäisi :) ?

      Poista