Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

24.10.2012

Bloggaaminen - valetta vai totta?


Tänään ei jaksanut venyä salille töiden jälkeenVäsytti niin paljonKolme yötä lapsen kanssa valvoneena teki tehtävänsäSen sijaan että olisin urheillutniin eksyin lueskelemaan blogeja joita aiemmin en ollut lukenutNiissä oli puhetta siitä miten bloggaajien elämän ymmärretään aina olevan niin ruusuista ja että bloggaaja antaa elämästään sen kuvan kuinka elämä on niin hienoa. Asia oli noteerattu myös Hesarissa viime viikolla mutta olin missannut koko keskustelun täysin. Okei osa näistä blogeista minne tänään eksyin oli sellaisia ällösiirappisia mun mielestä (sori vaan)enkä yhtään ihmettele että keskustelua aiheesta on herännyt. Ehkä joku ajattelee tästäkin blogista niin :)

Mä olen myös ajatellut tätä monastisillä tietenkään en kerro täällä kun mua välillä oikein jurppiitai miten minulle on tapahtunut niin surullisia asioitaAsioita joiden tapahtumista en olisi pari vuotta sitten voinut kuvitellakaanVaikka paljon kerron täällä asioita niin paljon tottakai jätän kertomattaOnko se huijausta? Ei mun mielestäJa johonkin pitää vetää aina rajaOsa asioista ei kosketa pelkästään minua ja niihin liittyy muitakin ihmisiäHe tuskin haluaisivat että heihin liittyviä asioita täällä puhutaanJa kuka niitä sitten lopulta haluaisi lukea? Valituksiasurua ja arjen vaikeutta? Tottakai se tuo sitä inhimillisyyttämutta raja on vain vedettävä johonkin Mä aloin lukemaan yhden blogin "todellista reality päivtystä" ja huoh että meinasin nukahtaaTeksti jäi kesken.

Otetaan esimerkkinä mun aamun päivitysOlisin voinut kirjoittaa että otti päähän kun ei jaksanut lähteä valvotun yön jälkeen kävelylleVähän mua ehkä harmitti etten päässyt kävelylle (kun en ole kertaakaan tällä viikolla päässyt koska olen ollut lapsen kanssa ja töissä) mutta ajattelin että joogaaminen tekee myös hyvää ja kaunista aamua voi ihastella myös ikkunasta. Ja että kävellään sitten taas kun päästään!

Tämä blogi on sitä varten että siellä jaetaan niitä hyviä asioitaNykyään liian paljon valitetaan ja jaetaan sosiaalisissa medioissa niitä omia murheita ja harmitusta. Mä jaan niitä asioita hyvien ystävien kanssa ja kuuntelen myös vastavuoroisesti heidän murheitaanReilu peli. Niiden hyvien asioiden korostaminen voi myös olla tapa suhtautua elämäänKaikesta saa varmasti ikävää kun niin oikein ajatteleeIkävistä asioista taas voi yrittää löytää jotain positiivistaIhminen tekee itsensä vain hulluksi rypemällä niissä negatiivisissa asioissaOlen monasti kuullut että jonkun mielestä on ihailtavaa seettä näen negatiivisessa asiassa myös jotain positiivistaNo ilman sitä positiivisuutta ja sisua en olisi varmasti nyt tässä

En tarkoita että pitää tunkea pää pensaaseen kun jotain ikävää tapahtuuvaan kohdata todellisuus ja yrittää siitä huolimatta löytää siitä myös jotain hyvää ja uskoa siihen että kaikki järjestyyKaikilla ihmisillä on lähtökohtaisesti positiivinen aie tekemisissään ja kaikista meissä löytyy hyvääIhmisiä ei koskaan pitäisi tuomitamutta niiden sinulle "ei suotuisien ihmisten" seuraa voit välttää ja olla olematta tekemisissä ihmisten kanssa joiden kanssa sinulla ei ole hyvä olla. Toisten ihmisten läsnäolo negatiivisuudellaan ja "erinomaisuudellaan" yksinkertaisesti lamauttaaJa blogimaailman tapauksessa taas uskon että sellaisia blogeja ei jaksa kukaan lukeajotka syövät energiaa. Eikä sellaisia ihmisiaä jaksa myöskaanMun mielestä niiden pitää antaa sitä. Ja onneksi on niin paljon sellaista ihanaa luettavaa mistä saa inspiraatiota ja iloa ja energiaa!

Kylläpäs tää nyt meni pohdiskeluksiMä olen iloinen että te jaksatte lukea mun juttuja olen aina niin huippuhyvillä mielin kun saan viestejä teiltä miten blogi on onnistunut inspiroimaan liikunnassa tai painonhallintaan liittyvissä jutuissaAbsoluuttista totuutta ei ole olemassa ja kukin näkee maailman sellaisena kuin näkeeMä kirjoitan täällä asioista niin kuin minä ne näenJa autan aina mielelläni kun vain voinItse olen saanut tavata niin uskomattoman upeita ja ihania ihmisiä ja olen saanut myös niin paljon hyvää ja minua on autettu.

Mukavaa keskiviikkoa teille ja mä sain nyt lapsen nukkumaan joten saan keskittyä mun hömppäsarjoihin! Ensimmäinen ilta telkkaria tällä viikolla <3

8 kommenttia:

 1. AMEN :)))

  Ei tosiaan jaksaisi lukea blogeja, jossa valitettaisiin! Toki välillä joidenki blogeista tulee olo " voiko jonkun elämä aina olla noin ihanaa" ?? Totuushan me kaikki kuitenkin tiedetään ;)))

  Musta nää blogit o just parhaita missä on kaikkee ja just sopivassa mittakaavassa!!

  Ihanaa iltaa sulle! Munki pikku rinsessa tuhisee tossa selän takana <3

  VastaaPoista
 2. Tää oli hyvä postaus! Muutama huonompi mielisempi postaus on inhimillistä ja jopa tarvittavaa mutta nopeasti kiinnostus lakkkaa jos sama negatiivisuus jatkuu postauksesta toiseen.
  Tsemppiä muksun kanssa!

  xxo,
  Janina

  http://climbofmylife.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kiitos :)

  Ja huippuu iltaa myös sinne! Onpa hieno nauttia omasta rauhasta ja sohvasta (tää on niin luksusta!!!)

  VastaaPoista
 4. Hei, kirjoitat niin asiaa! Mielelläänhän sitä lukee positiivisia asioita, mutta mua ei haittaa jos JOSKUS kirjoittaa myös niitä elämään kuuluvia ei niin positiivisia asioita. Asenne kuitenkin ratkaisee!

  Jokainen kuitenkin tajuaa, että kaikkien elämässä on myös niitä huonoja asioita.

  Olen laiska kommentoimaan blogiasi (niin kuin muitakin seuraamiani), mutta saan iloa blogistasi ja hyviä vinkkejä :)

  Aurinkoista syys vai talvi(?)päivää :)

  VastaaPoista
 5. Moi Janina! Kiitti <3 Ja positiivisuudella tullaan menemään tästäkin eteenpäin! Ihanaa päivää!

  VastaaPoista
 6. Moi Minni!
  Kiva kun kommentoit! Ja asenne on on just se mikä ratkaisee! Loistavaa syyspäivää :)

  VastaaPoista
 7. Jep, jos blogissa aina kaikki kirjoitettaisiin ihan niin negatiivisten lasien kautta kuin mahdollista niin eihän sitä jatkuvaa ruikutusta jaksaisi kukaan lukea. Sen takia on ehdottoman positiivista, että teksteihin kaivetaan ne positiiviset asiat.

  VastaaPoista
 8. Ihan totta ja ne negatiiviset jutut voi jättää vaan kirjoittamatta.

  VastaaPoista