Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

9.10.2012

Talvi tulee :)


Hei siistiä! Kohta pääsee laskettelemaan. Maksoin tässä taannoin parin skimbareissun varaukset ja niin kivaa kun pääsee taas rinteeseen!!! Ja Heidistä sain loistavan laskettelukaverin. Ja tottakai pikkududen kanssa mennään laskemaan! Hänen kolmas talvensa suksien päällä ja ehkä vois sitä lautaa koittaa hänelle tänä vuonna? 

Antitalvi-ihmisenä olen saanut talveen aivan uutta ulottuvuutta nyt kun vihdoin hommasin omat sukset viime talvena. Jee! Kohta pääsee laskemaan. Tosin nää reissut on vasta helmi- ja maaliskuussa. Sitä ennen tottakai heti mäkeen kun kelit vain sallii. Ja aattelin hommata kunnollisen hiihtoasun (murtsikka) ja kaivaa sukset varastosta. Ehkä se hiihtämisestä tykkääminen on varustelukysymys? Sekin voi olla kivaa jos ei hikoile jossain toppapuvussa joka ei jousta tippaakaan? Saiskos sitä samalla treenattua ensi kesää silmällä pitäen jos vaikka innostuisin juoksemaan sen kokonaisen maratoninkin?
Eli vaikka huomenna voi nyt mun puolesta sataa lunta!

Moniko teistä on talvityyppiä? 
Odotatteko innolla lunta vai mieluummin talvella reissua lämpimään?

4 kommenttia:

 1. Moi Hanna,
  täytyy vielä onnitella sua hienosta juoksusta, ihan mahtava suoritus!

  Mun pn pakko myöntää että odottelen enemmän reissua lämpimään :) pitäis ehkä löytää joku kiva talviharrastus niin olis jotain kivaa mitä talvelta odottaa. Kevättalven aurinkoiset kävelylenkit meren jäällä on kyllä ihania.

  T. Karabella

  VastaaPoista
 2. Moi Karabella!

  Suuri kiitos! On kyllä hyvä mieli itselläkin siitä!

  Kyllä mäkin sitä lämpöiseen reissua odotan mutta sen lopun ajan voi nauttia rinteessä ja tänä vuonna ladulla ja ehkä hiihtohallissakin?

  /Hanna

  VastaaPoista
 3. Hieno juoksu :) Se fiilis ekan puolikkaan jälkeen on jotain sanoinkuvaamatonta! Hymyilee vaan kun jakoavain :)

  Samaa mieltä oon, että lunta saa tulla samantien! Rinteeseen olis kiva päästä talvipäivää viettämään!

  VastaaPoista
 4. Heips!

  Kiitti! Ihan totta. Yhtä hymyä ja suunnilleen ihmettelen kun asiasta ei mainittu urheiluruudussa ja kaikissa lehdissä ;) Niin iso juttu!

  Ja tää kyllä koukuttaa. Tekis mieli kokeilla sitä koko maratonia todella!

  VastaaPoista