Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

30.10.2012

Duunia ja vitamiineja


Tervetuloa uusille lukijoille ja supersuuri kiitos teille Sports Ladyn Roosa nauha -lippaaseen lahjoittaneille! Aikaa on kuun loppuun asti kantaa oma kortensa kekoon ja hyvän asian puolesta muutama euro omasta pussista ei ole paljonMietin juuri eilen mihin laittaisin rahojani jos vaikka lotossa olisin saanut sen 12 miljoonan potinAinakin Lasten Klinikoiden Kummeille ja Plan'lle sekä Syöpäyhdistykselle.

Baarilla heilun taas ja aamulla kävin vetämässä Haltonilaisille vähän aamukuulaa! Tästä viikosta tulee huippukiva taas! Perjantaina mulla on ratsastustunti ja sitä voi alkaa jännittää jo tässä vaiheessa!


Ihanaa viikkoa ja muistakaa huilia jos on flunssa yllättämässäMä otan rauhallisesti tällä viikolla urheilujen kanssa sillä kurkkukipu ei oo vieläkään hellittänytJa vedän vitamiineja ja pakuriteetä tietty kaksin käsin! Vitamiinit mulla on oikeestaan kaikki Solgarin ja niistä ei tarvitse huolehtia mitä niissä onLaatu on erinomaista.

2 kommenttia:

 1. Moikka Hanna,

  terkkuja taalta myrskyn keskelta! Oregano oljy auttoi mulla flunssan karkoittamiseen! 4 tippaa veteen aamuin illoin! tosi jytya ainetta eika mikaan huippu maku, mutta toimii!

  Toivottavasti paranet pian!

  Heidi

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Kiitos! Kävin lueskelemassa sun blogia ja meinasin sulle kirjoittaakin miten siellä menee! Pitääpä koittaa tuota oregano öljyä! Tsemppiä sinne!

  VastaaPoista