Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

1.10.2012

Maanantain hemmottelu Yon-Ka hoidossa


Aamulla olin taas Haltonilla ennen kahdeksaa ja vedettiin hyvät kahvakuulasetit heti aamuun! Sitten baariduunia ja päivä huipentui vielä tukussa käyntiinSiitä on glamour kaukana kun yrittää työntää Heinon tukussa jättikärryjä ja roudata kamoja vesisateessa autoonNo baarille vein kamat ja nautin samalla mun lempparismoothien.


Mutta sitten mä pääsin hemmoteltavaksi taas Lauttasaareen Funny StyleenTää mun ostama hoitopaketti on todellinen helmi! Ensimmäinen hoito "Le Grand Classique" (ovh 75 eur) oli superihana ja tänään kosteutettiin "Hydralessence Visage" (ovh 65 eur) hoidollaHoito oli ihana ja aromaattiset tuotteet ja hierovat liikkeet sekä rauhallinen musiikki saivat todella rennon fiiliksenSitten hoidon lopussa taas itselleni ominaiseen tapaan nukahdin.Ihanaa! Ammattitaitoista ja asiantuntevaa palvelua saa tässä paikassa! Ja vielä aivan todella hyvillä tuotteilla! Ensi viikolla on vielä kolmas hoito joka kuuluu pakettiin. Kosteuttava niin ikäänTekee hyvää iholle kun lämmitys taas menee kotona päälle ja iho on stressaantunut ilmaston muutoksesta.


Tämä fytoaromaattinen kasvohoito tehdään luonnonmukaisilla tuotteillajotka eivät sisällä parabeenejaKasvit myös kasvatetaan kestävän kehityksen periaatteillaLuonnon omat tehoaineet eteeriset öljytvitamiinithedelmähapotpolyfenolitpeptidit sekä hivenaineet saavat aikaan tehokkaita hoitotuloksia ja sopivat myös herkälle iholleYon-Ka tuotemerkki on ranskassa 1954 perustettu fytoaromaattisten tuotteiden edelläkävijäSe on suosittu maailmanlaajuisesti myös julkkisten keskuudessa.


Yon-Ka… Nämä kaksi tavua muodostavat kokonaisuuden, joka on enemmän kuin osiensa summa.
”Yon” tarkoittaa puhdistavaa, virtaavaa vettä kuljettavaa jokea. Sen äänneasu myös muistuttaa ”ionia”, sähkövarauksen omaavaa hiukkasta.
”Ka” viittaa Egyptin mytologiassa sielun kuolemattomaan osaan, joka asuu jokaisessa elävässä olennossa.
Yon-Kassa yhdistyy kaksi eri puolta, jotka voivat vaikuttaa ristiriitaisilta: tieto ja mysteeri, luonto ja tiede, liike ja lepo, varjo ja valo. Yhdessä ne kuitenkin muodostavat käsitteen, joka edustaa jatkuvaa uudistumista ja uudelleen löydettyä tasapainoa.
Tänään on ollut ihana päivä ja maanantaitkin voi vaan olla huippuhyviä! Nyt mä istuskelen kotisohvalla ja nautin hiljaisuudesta! Aamulla 7 kilsan juoksulenkki satoi tai paistoi!
XoSL

2 kommenttia:

  1. Moikka! Mikä ihana laukku sulla on tässä?

    VastaaPoista
  2. Moi! Bally'n laukku on kuvassa!

    VastaaPoista