Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.5.2014

Diettikuulumisia - Päivä 11

aamulenkillä 5.45 - kuulokkeet Luxcase
Tää viikko on hujahtanut kuin siivillä tähän asti. Alkuviikko on ollut täynnä tapaamisia asiakkaiden kanssa ja tunteja! Ja mahtavaa kuinka edistystä tapahtuu treenattaville koko ajan. Olen niin iloinen kaikkien teidän puolesta! Ja tiedättekö mitä! Te olette MUN inspiraatio!

Ensi viikolla aloittaa myös uusi kuntoremonttiryhmäjoka on räätälöity ihan omalle porukalle. Näillä naisilla on taloyhtiössä kuntosali ja tulen tapaamaan heidät pienryhmänä kerran viikossa juhannukseen asti. Ja juhannukseen mennessä ehtii tehdä kropalleen vaikka mitä!

Eilen otettiin Kaivarissa kahvakuulakuvia Kamppi Eira ja muihin kaupunkilehtiin. Virallinen Kaivarin kesän aloitus. Kahvakuulatunnit ja minä kuulumme jo kuulemma Kaivarin kalustoonja juttua on luvassa taas lähiaikoina kaupunkilehdissä. Onneksi oli tosi kiva ilma! Vaatteet kuvissa oli Gazokselta ja rusketusta kävin hakemassa Kauneushoitola C'mon'sta Ruoholahdesta. Ja Juha on tosi hyvä kuvaamaan ja tosi kiva tyyppi! Kirjoittelen lisää kuvauksista kun saan kuvia itselleni!

kuvia otettiin Kaivarin kukkulalla ja rannassakin - upea näkymä
Dietti ja kilpirauhasen vajaatoiminta

Omista treeneistä ja kuulumisista en oo hetkeen kirjoitellutkaan. Niihin kuuluu tällä hetkellä mm. noin viisi aamulenkkiä sekä lihaskuntoreenit tottakai (kuulaa ja salia). Kello soittaa 5.30 ja 6 välillä päivästä riippuen ja suuntaan lähipoluille vetämään reippaan kävelylenkin ennen aamiaista ja päivän töitä (satoi tai paistoi)

Tammikuussa otin pienen korjausliikkeen joulukuun herkuttelujen jälkeenmutta muuten vuosi on mennyt aika lailla normaalisti syöden. Herkuttelua on tullut viikonloppuisin ja on ollut kaikenlaista Tahkon reissua ja Pariisin matkaa. Silloin kun painoa ylläpidetään niin voi hyvällä omallatunnolla herkutella kerran viikossa (ja jos menee överiksi niin seuraavalla viikolla otetaan tiukempaa linjaa taas). Varsinaisesti en ole dietannut pitkään aikaanJohtuen myös siitäettä kilpirauhasen arvot ja lääkitys ovat hakeneet paikkaansa. Mieli olisi kyllä tehnyt enemmänkin koittaa pudottaa sillä painoa on tullut kolmen vuoden aikana kymmenen kiloa lisääNyt kilppariasia tuntuu vakiintuneen ja muutenkin elämässä on nyt sellainen hetki että voin keskittyä myös itseeni. Lääkitystä määrättiiin aluksi mulle aivan järkyttävän paljon liikaaja sitten vaihdoin lääkäriä kun kokeissa ilmeni että homma on jo huimasti liikatoiminnan puolella! Edellinen lääkäri oli sitä mieltä että voin syödä ihan kaikkea mitä huvittaa (eli ravinnolla ei merkitystä)! En tietenkään niin tehnyt vaan noudatin sitä ruokavaliota mikä kilpirauhasen vajaatoiminnalle on hyväksi! Toinen lääkäri taas käski syödä lautasmallin mukaan (heh)mutta omaa linjaa vedetään edelleen! Joka tapauksessa on hyväettä lääkitystä on nyt saatu alkuvuoden aikana purettua kolmannekseen siitä mitä se vielä loppuvuodesta oli! Sen vähentämisen aikana mun olisi pitänyt saada vajaatoiminnan oireitamutta ei tässä hässäkässä mitään väsymystä tai muuta oiretta ole ehtinyt huomaamaan!

Painonpudotus tarvitsee aina aikaa niin kuin olen aiemin kirjoittanutkinJa sen oman aikansa ja ajankohtansaNyt sellainen onViime vuosien suhteellisten rankkojen tapahtumien jälkeen tuntuu siltäettä olen valmis nyt aloittamaan tämän asianKuulun niihin ihmisiinjotka tekevät jotain ja se tehdään täysillä ainaTäysillä on perustettu yritystä viimeiset puolitoista vuottaja sitä edeltävät puolitoistavuotta toivuin avioerosta ja keskityin äidin sairauteen. Se arki silloin oli täysillä selviytyimistä vaikeista asioista ja uuden opettelua CocoVi Bar'n ravintolapäällikkönä. Samaan aikaan kuitenkin tein töitä yrittäjänä. Se söi voimiaIhmisen fysiologia tulee niin paljon jäljessäettä kroppa ei ole varmaan edes ollut vastaanottavainen millekään diettivouhotuksille aiemminEikä asia kyllä ole itselläkään sen kummemmin mielessä ollut ennen kuin nyt. Eikä oman takapuolen leveydellä juuri ole merkitystä kun ollaan syvällä vaikeissa asioissasairauden kanssa josta toinen ei tule selviämään. Ja toki jokainen käsittelee asioita omalla tavallaanMä ehkä olen kuulunut siihen joukkoon joka osaksi myös syö vähän liikaa kun on paljon surua tai stressiä

tänään päivällä salitreeniä (leuanvetoamaastavetoapenkkiäkyykkyävatsoja)
Mutta tällä hetkellä fiilikset ovat loistavat ja nyt siis mennään erittäin tiukkaa linjaa. Menossa on "Päivä 11"Aloittaessani otin mittanauhalla mitat ja punnitsin itseniOtin myös valokuvat biksuissaMulla on tarkka ruokavalio ja myös lepoa on tultava tarpeeksiTässä työssä kun "joudun" kuitenkin liikkumaan paljon ja muutenkin arjen pyörittäminen yksinään ottaa oman aikansa ja "vaivansa"Kaukana ovat tästä painonpudotuksesta ne dietitjoissa diettaaja voi keskittyä vain treenaamiseen syömiseen ja lepäämiseenMulla lepopäivät ei todella ole pelkkää lepoa. En siis väitä että kaikilla se sitä olisi. Suurin osa diettaajista kuitenkin pyörittää sen arjen ja työt ihan kuin minäkin! Mutta ihanteellinen tila toki olisi se että tekisi tietyt treenit ja lepäisi ja söisi tietyt ruuat. Mun työ on kuitenkin niin liikkuvaista ja kroppa on kovilla ja työ pukkaa vähän sotkemaan omia treenejä! Mutta kuulatuntien puitteissa sovitan omat treenit viikon ohjelmaan niinettä kokonaisuudesta tulee mahdollisimman onnistunut! Lepopäivänä tehdään töitä tai jos ei tehdä töitä niin siivotaan tai kuskataan lasta fudispeleihin tai tehdään jotain (ja yritän mä oikeasti levätäkin)Voin vain haaveilla siitäettä linnoittautuisin sohvalle katsomaan Netflixistä sarjoja ja tankkaamaan hiilareita yhtenä päivänä viikossaToisaalta mä olen niin duracelettä ei mun luonnekaan ole sellainenEn mä varmaan siinä sohvalla pysyiskään! Eikä se kenellekään äidille varmaankaan ole mahdollista! 

Motivaatio

Mun mielestä on kiva katsoa muiden dieettajien "edistymiskuvia"mutta se ei taas oo mun juttu. Kehtaanko alkaa täällä blogissa vilauttelemaan :)Tai katsotaan nyt miten se paidan helma alkaa tässä lähikuukausina nousemaan :) Vaa'alla käyn vain kerran viikossa ja maanantaina otetaan uudestaan mitat mittanauhalla! 

Motivaationa mulla on mielessäni se kuva itsestäni miltä haluan näyttää (niissä Dubaista ostetuissa Victorias Secretin biksuissa)Minkä näköinen tyyppi kesällä hengaa Kumpulan uimalassa lapsen kanssa tai ottaa rannalla aurinkoaJa onhan tuolla kaapissa aika paljon kaikkia ihania mekkojajotka sitten menevät taas nätisti päälle kun ylimääräistä on kuorittu vähän päältä poisMotivaationa mulla on myös oma jaksaminen. Motivaatiota tuovat toki myös uudet treenivaatteet (kiitos Gazoz) ja nämä ihanat pinkit kuulokkeet! Sain ne yhteistyön kautta Luxcase -verkkokaupasta! Täältä pääset tilaamaan jos innostuit! Oon tykännyt itse näistä aivan älyttömästi (ei mulla koskaan näin hienoja ole ollut aikaisemmin)! 

Ystävän tuki

Ja mikä mahtavintaniin aloitin tämän tasan samaan aikaan kun tein mun rakkaalle ystävälle ohjelmat ja ohjeet lopuista mammakiloista eroon pääsemiseksiMolemmat saadaan toisistamme tsemppiä ja innostustaja on kiva jakaa fiiliksiä aamulenkillä joko livenä tai sitten puhelimessaPeukutan niin täysillä hänen tekemistään ja meininki on juuri niinkuin pitääkin! Kaikki treenit tehdään mitä on sovittu ja ruokavaliossa pysytäänSilloin niitä tuloksiakin tulee hyvässä tahdissa ja hyvältä näyttää! Ei olla lipsuttu kumpikaan tasan yhtään!

Inspiraatio

Ja inspiraationa mulla onuskokaa tai älkääte mun ihanat asiakkaat joiden muodonmuutoksia olen päässyt todistamaan tämän yrittäjyyteni aikanaUpeita naisia ja kasapäin sulatettuja kiloja! Miten voi ihmisen kroppa muuttua! Jaksan aina ihmetellä tätä! Ja kilojen lisäksi elämä on löytänyt monella myös ihan uutta suuntaa sellaisten (työ)asioiden parissajotka heille itselle ovat mieleisiä! 

Ihanasti paistaa aurinko ja Kaivarissa hei nähdään tänään klo 18.00! Mukaan saa tulla myös vaikka et ole ilmoittautunut! Tavataan Kaivohuoneen edessä taas ennen kuutta kuulan lainaajien kanssa ja tunti on leikkipuiston viereisellä hiekkakentällä!


Aurinkoa ja iloa kaikkien päivään! 

RAVINTOVALMENNUS JA TOUKOKUUN TARJOUS

Tosiaan tänne loppuun vielä pieni "mainos" Sports Ladyn ravintovalmennuksestajos te uudet lukijat ette vielä ole törmännyt tähän yhteen osaan palveluistaniTeen henkilökohtaisia ruokavalioita ja sitä varten kartoitetaan aina taustatiedot! Ravintovalmennus tapahtuu aina puhelimitse ja sähköpostitseEnsin teen alkuhaastattelun puhelimessaSitten Sinulle suunnitellaan juuri oikeanlainen ja tarpeitasi vastaava ruokavalioja täytellään myös hieman ruokapäiväkirjaakinRuokavalio käydään vielä puhelimessa läpi ja kuukauden ajan sinulla on mahdollisuus meilata kaikkea kysyttävää minulle ruokavalioon liittyenEdukseni ruokavalion laatimiseen muihin nähden voin sanoa että tässä et joudu syömään maitorahkaa tai raejuustoa kilokaupallaMyöskään erilaiset patukat ja puddingit ja laturit ja palarit eivät kuulu ohjelmaanSuosin puhdastalisäaineetonta ravintoa ja suunnittelen myös ruokavaliot sen perusteella (paljon marjoja ja kasviksia)Oikeaa ja maukasta ruokaa! Ruoka ei ole vain polttoainevaan siitä pitää nauttia ja sen pitää olla hyvää vaikka dietillä oltaisiinkin! Pointtina koko hommassa on elämäntapamuutosenkä haluaisikaan puhua pelkästä dieetistä! Toki samalla se ylimääräinen varmasti karisee pois!

Toukokuun tarjouksena saat ruokavalion -10% ja kun otatte kaverin kanssa molmemmat niin saatte kumpikin -20% alennuksen! Kuukauden valmennuksen hinta on 100 eurKaverin kanssa on kiva aloittaa ja tsemppailla myös toinen toistaan kohti kevyempää olemusta jos sinulla ei PT'tä esimerkiksi ole. Personal Training asiakkaalle on myös yksi paikka vapaana jos kiinnostuit!

2 kommenttia:

  1. Heippa! Ravintovalmennukseen liittyen haluaisin tietää mikä on koulutuksesi?
    t. Vappu

    VastaaPoista
  2. Moi Vappu! Liikunnan puolelta olen personal trainer sekä ravinto-ohjaaja. Ruokavalioista ja ravitsemuksesta on kokemusta useiden vuosien ajalta ja oma lähestymiseni ravitsemusta kohtaan on hyvin puhdas ja lisäaineeton. CocoVi bar'lla ravintolapäällikkönä ollessani ammensin myös jatkuvasti uutta tietoa superfoodeista mm.

    VastaaPoista