Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

4.5.2014

Todays outfit ja uudet lenkkarit

Siinä missä ennen olin korkkarien suurkuluttajia, menee lenkkareita kiitettävästi. Useamminkin niitä varmaan pitäisi hankkia.. Mutta tässä on kestänyt hetken tajuta, että nää on ne pääasialliset jalkineet mitkä on koko ajan jalassa :) Ei niitä kovin usein raaski ostaa vaikka ehkä pitäisi. Löysin Stadiumilta nää Nike Free 5.0 TR Fit 4 Print -treenikengät. Nike.comia tulee myös silloin tällöin selailtuamutta esimerkiksi nää lenkkarit ei netissä näyttänyt oikein miltäänenkä ollut niitä siellä aiemmin tajunnutkaan. Kaupan hyllyssä ne suorastaan huusivat mun nimeä! Nike.comista oon tilannut muutaman kerran kengät ja yleensä own ID't.
toppi ja treenipaita Nike / trikoot Brazil Sul / kengät Nike 
eikö oo ihanat?

pinkki tuulitakki Kari Traa / liivi Abercrombie & Fitch
Kaunis päivä ollut tänään onneksi. Ollaan oltu aamusta asti fudisturnauksessa ja vielä jatkuu pelit. Sieltä suoraan vetämään illan kuulatunti Käpylään. 

lounasta fudispelien lomassa picnicillä

6 kommenttia:

 1. Ihanat Niket, ne on aina niin ihania :-)

  VastaaPoista
 2. Ihanat, ja hauskasti eri paria! Itse löysin eilen BS:n rest of the best -hyllystä niken juoksutakin, aika raisu väri, mutta hinta oli lyömätön joten en voinut jättää! Terv.ingrid

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! on varmaan aivan ihana! Nikella on tosi kivoja vaatteita, mä päädyn tosi usein ostamaan juuri niitä. Enemmän pitäisi vaan bongata noita edullisia löytöjä ;)

   Poista
 3. Eikö oo? Mun mielestä ihan parhaita :)

  VastaaPoista
 4. Mikä tuon ihanan Niken kenkämallin nimi on?

  VastaaPoista
 5. En yhtään muista :) Ne löytyy kyllä helposti kun menet nike.comiin!

  VastaaPoista