Sports Lady®

Sports Lady®

23.5.2014

Kesäistä herkkudiettiruokaa

Hyvin on sairastelusta toivuttu ja alkanut parin päivän jälkeen alkoi jo ruoka taas maistua! Keskiviikkona tuskin sain mitään syödyksi ja eilen meni jo normaalit viisi ateriaa. Nukuin koko keskiviikkopäivän ja eilen lepäsin myös tosi paljonKäytiin eilen kaupassamutta ei meinannut koko reissua jaksaa seisaallaan olla ja välillä oli pakko istua. Sen takia oli pakko perua Kaivarin tuntikin! Näistä parista sairastelupäivästä on selvitty ex-anopin avustuksellaOlen saanut sairastaa ja mummi on leikittänyt ja kuskannut pikkumiestä jalkapallo-otteluun. Miten suuri apu! Illemmalla sitten alkoi olo kohentuaSain laitettua kuitit kirjanpitäjälle ja aloin kokkaamaankin jo enemmän! Eevan innostamana tein tätä herkullista tomaattikeittoa ja vähän muuntelin reseptiäIhanan kevyttä ja kesäistä ja sopii diettaajan ruokavalioon. Aamulla mä söin puuroa ja raejuustoa mansikoiden kanssa, lounaaksi kanasalaattiaVälipalana oli mansikkasmoothie suklaaprotskulla ja chiasiemenillä terästettynä


Kesäinen tomaattikeitto

4 tomaattia

1/2 makea paprika
2 valkosipulinkynttä
pala tuoretta chiliä
2 porkkanaa
1 luomu kasvisliemikuutio
10 mantelia
oliiviöljyä
3-4 dl vettä
basilikaa

Kuullota valkosipulia ja chiliä tilkassa oliiviöljyäLisää joukkoon tomaatit (poista sisus)paprika ja porkkanat sekä kasvisliemikuutioKuullota hetki kattilan pohjalla ja lisää vesiAnna kiehua noin vartti ja kaada Vitamixiin (tai muuhun blenderiin)Lisää basilika ja hienonna keitto. Lisää raejuustoa maun mukaan!




Iltapalaletut

1 muna
2 valkuaista
1/2 banaani
ripaus kanelia
ripaus luonnon vaniljaa

Muussaa banaani haarukallaSekoita joukkoon muna ja valkuaiset sekä mausteet! Paista miedolla lämmöllä lettupannullaKiitos Ailalle pannusta! Mä oon tähän asti paistanut banaaniletut tavallisella pannulla ja on tää tosi käteväOli pakko testata sitä heti! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti