Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.5.2014

Lihaskuntotreenin tärkeys ja infoa puistotunneista

Hei ja ihanaa maanantaita! Toivottavasti teillä oli ihana viikonloppu. Mun viikonloppu hujahti ihan hetkessä. Lapsen ehdoilla pitkälti, mutta lauantaina kävin tekemässä selkä/hauis -treenin salilla. Oon yrittänyt myös pitää huolen siitä, että kävelyä tulee päivän aikana se "lääkärin määräämä" 10 000 askelta, ja hyvin se on jopa ylittynytkin. Viime viikolla tein 5 aamulenkkiä, aikaisin aamulla ennen töihin lähtöä. No näiden lisäksi tuli 3 kahvakuulatuntia. Vappu hieman sotki kuvioita. 

Ja tänään olen ollut töissä aamu ysistä ilta ysiin, joten postaus tulee näin myöhään. Tänään oli taas Kuntoremonttiryhmien treenit ja aivan mahtavaa miten jengi edistyy! Niin hyvillä fiiliksillä menty tää päivä ja oon niin iloinen mun treenattavien puolesta!


Tällä viikolla alkaa puistotunnit. Huomenna kuulaillaan Herttoniemen Suksipuistossa klo 18.30-19.30. Ja Kaivarissa kuulaillaan torstaista alkaen taas klo 18.00-19.00 leikkipuiston viereisellä hiekkakentällä. Ihan mahtavaa! Monen kanssa nähdään siellä.

Vaikka kesä vähitellen tulee ei kannata unohtaa lihaskuntotreeniä. Moni aikoo ehkä laittaa salikortin tauolle ja keskittyä kesälajeihin. Se on loistavaa ja lajeja on hyvä vaihdellakin vuodenaikojen mukaan. Mutta lihaskuntotreeniä on hyvä tehdä läpi vuoden. Lihastreeni aktivoi kehon suuria lihasryhmiä, mikä tehostaa energiankulutusta sekä treenin aikana että sen jälkeen. Lihakset kuluttavat enemmän energiaa kuin rasva ja lihastreeni pitää kulutuksen korkealla pitkään treenin jälkeen. Painonhallinnan tukena lihastreeni varmistaa, ettei painonpudotus tapahdu lihasten kustannuksella, niin kuin helposti käy, jos ei treenaa lainkaan tai harjoittaa vain kestävyyskuntoaan.

Eli lämpimästi tervetuloa ulkotunneille taas tästä viikosta alkaen. Tunneille kannattaa kerrospukeutua: treenipaidan päälle takki ja ehkä liivikin jos on kovin viileää. Pitkät trikoot toimivat niin sisällä kuin ulkonakin ja kengät sään mukaan! Oma kuula mukaan ja vesipullo tietysti. Jos tarvitaan mattoa, ilmoitan siitä erikseen Sports Ladyn facessa. Ja maton virkaa ajaa myös hyvin jokin vanha pyyhe, eli ostoksille ei kannata tämän takia lähteä. Kuulaakin saat lainaksi. Kannattaa varata se etukäteen hanna@sportslady.fi.


Niin ja miehet ja lapset ja koirat taas mukaan ihan niin kuin aikaisempinakin vuosina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti