Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.5.2014

Kookosvesi toimii myös sairastuvassaToivottavasti kaikilla on ollut mukava päivä! Mun päivän piti alkaa aamulenkillä
mutta suunnitelmat muuttuiNäin untaettä mulla oli huono olo ja niinhän siinä sitten oikeastikin kävikinKevään aikana jyllännyt vatsatauti oli jostain sitten keksinyt tarttua minuunkinJouduin siirtämään kaikki päivän asiakkaat ja tapaamiset. Aamulla piti olla myös Marjan kanssa Skype palaveri Method Putkisto opinnoista ja sekin oli pakko siirtää. En pystynyt edes siihen! Skypekin piti olla jo pääsiäisen jälkeenmutta peruuntui asiakkaiden tieltä! Olen vähän liikaa paiskinut töitä ja opiskelut on jääneet ihan hunningolle hetkeksi!

Harmitti ihan vietävästi perua kaikkea. Musta on kurja perua ihmisten treenejäkun tiedän miten he niitä odottavatJa sama juttu tuntien kanssaSali tai kenttä täynnä ihmisiä ja moni on erikseen järjesteänyt tuntia varten aikaaIltapäivästä nousi vielä kuume ja päätin perua myös huomiset jututEn ole pystynyt syömääkään koko päivänä ennen kuin vasta illallaSilloin kun on kipeäniin silloin ei auta kuin levätä. Toivonettä olisin kunnossa huomisillan tuntia varten KaivarissaIlmoitan facessa kyllä hyvissä ajoin mikä tulee tunnin kohtaloksi! Ensi viikolla tuntia ei taas ole kun on helatorstai! Mutta kiitos kaikille ihanille asiakkaille, kun olette mua tsempanneet ja olette olleet ymmärtäväisiä! "Oikeissa töissä" ollessani palkka kyllä juoksimutta oli joka kerta huono omatunto jäädä sairastamaan kun sympatiaa ei juuri herunut.

Kookosvesi nesteyttäjänä

Yleensä vatsataudissa ja ripulissa tärkein hoitokeino on hyvä nesteytys. Meiltä ei kotoa löytynyt mitään muuta juomaa kuin vettäkahvia ja teetä ja hetken olin jo sekoittamassa vähän suolaa veden joukkoonSitten tajusinettä kookosvesijauhetta on kaapissaKookosvesi valmistetaan nuorista, vihreistä kookospähkinöistä. Sitä pidetään yhtenä puhtaimmista tuotteista, jonka luonto meille tarjoaa, kiitos pitkän suodatuksen, joka tapahtuu puun sisällä: kookosvesi kulkee koko palmun läpi ja kerääntyy lopulta kookoskuoren sisälle suojaan. Kookosvesi sisältää paljon mineraaleja, vitamiineja ja aminohappoja ja on täysin kolesterolivapaa. Se on isotoninen neste, jonka elektrolyyttitasapaino on luontaisesti sama kuin veressämme.

Käytän luomulaatuista "Coco Hydro Sport" jauhettaSe tulee edullisemmaksi kuin valmis kookosvesi (valmis maksaa noin 5 eur litra ja purkista tulee tavaraa litrakaupalla)Palautusjuomana kookosvesi on erinomainen ja jauhe on helppo laittaa sheikkerin pohjalle ja kaataa päälle sitten kylmää vettä treenin jälkeenLämmin kookosvesi ei ole sieltä parhaimmasta päästä. Nauti aina kylmänä! Jauhe on myös ekologinenkun kookosvettä ei tarvitse tuoda Suomeen litrakaupalla

Lue täältä aikaisempi kirjoitukseni kookosvedestä. Sitä voi käyttää myös kehon puhdistamiseen!

2 kommenttia:

 1. Sairaana on pakko olla kotona ja levätä! Harmitus on varmasti suuri, mutta kukaan ei taatusti halua palveluita keneltäkään sairaalta, etenkään jos vaarana on tartunta. Vatsataudin jälkeenkin suositellaan paria oireetonta päivää kotona.

  Itse olen aina hyvin "tyytyväinen" jos esim. kampaajani peruu aikani oman sairautensa vuoksi. En ikinä halua kampaajalle, joka viittävaille sinnittelee töissä vatsavaivojensa kanssa tai on flunssaisena töissä. Samaa pätee muihinkin palveluammatteihin, joita käytän.

  Toivottavasti tämä antoi ajattelemisen aihetta kaikille, jotta sairastaa täytyy jopa ihan hyvällä omallatunnolla.

  Parane pian!

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Se onkin juuri näin. Pitää ajatella muita ja sen lisäksi on tärkeää levätä. Terveydellä ei pidä leikkiä ja etenkin kuumeen ja flunssan jälkeen on olemassa valtava riski jälkitauteihin.

  VastaaPoista