Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

8.5.2014

Meikkiä, treenivaatteita ja ale-koodia

Aikamoinen sade piiskannut tänään Helsinkiä. Aamulla kävin tekemässä lenkin, viime viikosta alkaen olen tehnyt viitenä aamuna viikossa aamulla noin tunnin kävelyn. Sitten vein Kaivarin Kanuunaan tavaroita myyntiin. Pöytä nro 70 ja sieltä löytyy kivoja mekkoja ja takkeja ja vaikka mitä. Puoli tuntia odottelin, että joku tulisi avaamaan. Työntekijä oli myöhässä ja ihmiset seisoivat oven takana odottamassa tuulessa ja sateessa. Sen verran ulkona säätä katseltuani totesin, että kuulatunnille ei ehkä paras mahdollinen sää illalla. Koko päivän jaksoin kuitenkin uskoaettä sää kohenee mutta sadetta on luvattu lauantaiaamuun asti ja tunti on nyt ikävä kyllä peruttu.

No sitten mun vapaapäivä (melkein vapaapäivä siis jos paria asiakasta ei lasketa) jatkui Uudenmaankadulle. Ihana Annika loihti mulle meikin ja samalla Kaivarissa värjöttelyn jäljiltä alkoi jo sormetkin vähän sulaa.. Ja tänne on aina niin kiva tulla. Paljon taas vaikka mitä uutta ja kivaa vaatetta. Tänään oli tarkoitus myös ottaa Kaivarissa ennen tuntia vähän kuviamutta sään vuoksi kuvauksetkin siirtyi ensi viikkoon. Nosain kuitenkin kokeilla näitä ihania meikkejä ja oli taas niin kiva nähdä Annikaa! Reilun viikon päästä lauantainaIhana Helsinki päivänäon SOFiNAH'ssa Sports Ladyn raakakakkukahvilakin! Muistuttelen vielä lähempänä! 


Ja paljon kivaa vaatetta on myös Gazoksella. Nää puuvillaiset pitkähihaiset treenipaidat (kuvassa ylhäällä) on aivan ihania päällä ja sitten Brazilsul housut on aina ihan lempparit jalassa. Niistä oon ennenkin kirjoitellut ja niitä mulla on kaapissakin muutamatSain Gazokselta eilen kivoja kuvausvaatteita. Housut on 4/5 malliset ja sopii tällaiselle pätkälle hyvin! 

Katsotaan tarkenisko tässä topissa jo ensi viikolla kun kuvataan keskiviikkona? Väri on aivan ihana mun mielestä! Mitä tykkäätte? 

Teitä lukijoita hemmotellaan myös ale-koodilla Gazokselle. Käykää katsomassa, ihania treenivaatteita! Ale-koodi on tuossa yläbannerissa.

Brazil Sul 4/5 trikoot ja Brazil Sul toppi


Vielä näihin kauneuspuolen juttuihin takaisin.. Glo minerals sarja on SOFiNAH'ssa uutta. Se yhdistää apteekkitason puhtauden sekä luonnolliset korkeapigmenttiset mineraalit ja antioksidantit. Tuotteet on valmistettu täysin luonnon raaka-aineista ja vielä 100% tuulivoimalla.


Annika tekee niin hyvän meikin aina - KIITOS
Ja sitten nää ihanat parfyymit.. Tätä tuoksua olen himoillut jonkin aikaa. Ihan must have! Toivoisin äitienpäivälahjaksi jos olisi joku joka ostaisi :) Tosi kivoja aurinkolasejakin oli tullut Le Specsiltä!Tästä iltapäivästä ja illasta tuli harvinainen vapaa sellainen ja nyt linnoittaudun kotisohvalle ja nautin enkä tee mitään! Tai yritän olla tekemättäSe on mulle hirveän vaikeaaYleensä alan siivoamaan tai vähintään kirjoittelen blogiaEnsi viikolla torstaina uusi yritys Kaivarissa ja treenataan sitten tämänkin päivän edestä! Mukavaa torstai-iltaa kaikille! Laittakaa tekin villasukat jalkaan ja relatkaa jos suinkin voitte <3

Hugs
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti