Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

3.5.2014

Lihaksia hellivä antioksidantti smoothie & kesäparveke


Aurinkoista huomenta! Aamulenkin jälkeen teki mieli jotain tosi freshiä aamiaista. Päätin kokeilla jotain ihan uutta vihersmoothiessa ja siitä tuli valtavan hyvää. Ihan itsekin yllätyin! 


Lihaksia hellivä antioksidantti smoothie 

1/2 rasiaa pinaattia
1/4 kurkku
kourallinen pakastemangokuutioita
1/2 kiwi 
1/4 avocado
reilusti suolaa
puolikkaan limen mehu
noin 2 dl vettä
Laitan usein pinaattia kourallisen myös marjasmootheihin Pinaatti on loistava antioksidanttipaketti. Antioksidantit ehkäisevät LDL-kolesterolin kertymistä verisuonten seinämiin valtimojen pintakalvon alle ahtaumia aiheuttamaan. Antioksidantit myös suojaavat soluja haitallisilta hapettavilta aineilta. Pinaatin sisältämän nitraatin sanotaan myös vahvistavan lihaksia! Avokadossa puolestaan on kaikki tärkeät 18 aminohappoa, joita tarvitaan kropan proteiinintuotantoon. Yksi avokado myös sisältää neljä grammaa proteiinia, ja se on yksi parhaista proteiinin lähteinä käytettävistä hedelmistä. Avokadossa on paljon kaliumia (puolet enemmän kuin banaanissa esimerkiksi)Kalium on erittäin tärkeä kivennäisaine kehon neste- ja happotasapainolle sekä lihasten toiminnalle. Ja kyllähän näitä terveyshyötyjä keksii tästäkin juomasta vaikka mitä muutakin!

Laitoin muuten viime viikonloppuna partsinkin kuntoon ja siinä oli ihanan lämmin istua nyt. Aurinkoista lauantaita kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti