Sports Lady®

Sports Lady®

26.5.2014

Personal Training kotona - tästä ei treenaaminen enää helpotu


Niin sitä sanotaanettä kukaan ei sinua kotoa tule hakemaanMutta minä tulen. Sports Ladyn tavaramerkkinä on erityisesti kotitreenit ja suuri osa asikkaideni treeneistä tapahtuu heidän kotonaanTreenaaminen ei enää tästä voi helpottua vai mitä? En ehkä blogissa ole tätä aiemmin niin tullut korostaneeksimutta ajattelin nyt siitä kirjoittaa kun positiivista palautetta tulee tästä niin paljonMonikaan treenari ei tee kotikäyntejäja moni asiakas ei halua aina lähteä salilleSilloin kun oma lapsi oli pieni aloin treenata itse kotonaOlisin ollut ikionnellinenkun olisin saanut kerran viikossa kotiin jonkun minua tsemppaamaan ja samalla "pitämään lapsen pois kuulan tieltä"jotta saan tehokkaan treenin aikaiseksi ilman keskeytyksiä. Jonkun joka olisi miettinytkin koko homman vielä valmiiksi!


Miten kotitreeni helpottaa elämää?

Asiakkaan ei tarvitse pakata treenikassiamiettiä mitä sinne laittaalähteä salille ja miettiä salilla mitä siellä tekisiSiirtymisiin ei mene aikaa ja suihkuun pääsee kotona heti treenin jälkeenMoni aloitteleva treenaaja harjoittelee myös mieluummin ensin kotonaJos salilla treenaaminen ei tunnu omaltaniin ei sinne ole pakko mennä! Moni ei ole koskaan käynyt välttämättä koskaan salillaLihaskuntoa pitäisi tehdäsen me kaikki tiedämmemutta ei huvita mennä salille kun se ei tunnu omalta paikaltaLasten kanssa lähteminen on myös oma hommansaVaikka saleilla on lapsiparkitniin ei ole aina helppoa roudata kahta vaippaikäistä salille ja takaisinPääset todella helpolla kun tulen teille kotiinKotitreenissä ratkaisu tähänkinMinä tulen kotiin ja olen miettinyt valmiiksi koko jutunKotona saa erittäin tehokkaan treenin aikaiseksi.


Mitä kotona voi treenata ja onko se tehokasta?

Kotitreeneissä teen suurimman osan asiakkaiden kanssa kahvakuulaaKahvakuula on helppo säilyttää kotona ja se ei vie tilaaYleensä asiakkaalla on oma kuula tai sitten minä tuon tullessani! Muutama asiakkaistani on myös vannoutuneita TRX faneja (tai heistä on tullut kokeiltuaan tätä loistavaa lajia kanssani)TRX hihnat taas kiinnitän asiakkaan kotona oveen "oviankkurilla"eli mitään reikiä ei tarvitse porata mihinkäänKumpikin laji on toiminnallista treeniäNiissä kasvaa niin lihasvoima kuin hapenottokyky ja liikkuvuuskinTilaa ei kotona treenaamiseen tarvita paljonja asiakkaiden kodit vaihtelevatkin 30 neliöstä pariinsataan neliöönTehokkaan treenin voi tehdä myös oman kehon painoa apua käyttäen ja joillakin asiakkaillani on kotona jumppapalloKesäaikaan menemme muutamien asiakkaideni kanssa pihalle tai viereiseen puistoonMutta kotoa tulen hakemaan! 


TRX harjoittelu on tehokasta toiminnallista treeniäMillainen on kotitreeniasiakas

Kotitreeniasiakkaina minulla on niin Personal Training paketin ottaneita tai ihan kertatreenien ottajiaKertatreenisysteemillä on useita asiakkaita vuodesta toiseen viikottainJoku ottaa minut kaksi kertaa viikossa kotiin vetämään treenittoisen kotona taas käyn kerran viikossaKertateeni ja Personal Training asiakassuhde eroavat toisistaan niinettä Personal Trainingissa tulevat kaikki mahdolliset ohjelmat (kuntosalikahvakuularuokavaliokausiohjelmajuoksuohjelma tai mitä nyt kaivataan) sekä alussa ja lopussa kuntotestitPersonal Training paketeissa painonpudottajilta myös seurataan painoa säännöllisestitulen kehonkoostumusvaa'an kanssa kotiin treenin yhteydessä kartoittamaan tilanteenKertatreeniasiakkaiden kanssa vedetään aina kunnon treenitmutta esimerkiksi painonpudotusjuttuihin tai muuhun ei mennäHeitä "vahdin" vain treenin aikanaen niiden ulkopuolella.


Kotiäiti

Minulla on kotona treenattavia asiakkaita laidasta laitaanYksi esimerkkityyppi on äitiyslomalla/vanhempainvapaalla oleva äitijoka on päivät lasten kanssa kotonaSovimme treenit keskelle päivää ja ne yritetään aina ajoittaa perheen kannalta parhaaseen hetkeenVaikka perheen pienimmäisen päiväuniaikaanUsein kuitenkin lapset ovat mukana hommassa ja äitiä kannustetaanVälillä kuunnellaan Spotify'sta Mörköoopperaa treenatessa tai tanssitaan balettiasyödään maissinaksuja tai sitten odotetaan milloin päästään painamaan treenarin ajastimesta punaista nappia kierroksen loputtuaPalautukset TRX treeneissä on lapsille odotettujaSilloin pääsee itsekin kokeilemaan "treenaamista" kun äiti huilaa ja hörppää vettäTyypillistä on myösettä lapset istuvat mun sylissä ja samalla tsemppaan treenattavaa ja lapset kannustavat äitiä. Olen heijannut samaan aikaan lastenvaunuja tai ottanut pienokaista päiväunilta nukkumasta kun äiti treenaa! On ihana päästä tekemään töitä näinLapset on aina niin mahtaviaja on niin tervetullut olo mennä asiakkaalle kun pikkuiset ilosta hihkuen oviaukossa jo toivottavat tervetulleeksi! "Nyt reenataan" on ensimmäinen kommentti.
Työssäkäyvät kiireiset ihmiset

Monella asiakkaalla elämä on kiireistä ja treenien sovittaminen työaikatauluihin on haasteellistaAikaa ei ole tuhlattavaksiSilloin on helppoa kun treenari ilmestyy oven taakse ja tunti käytetään tehokkaasti treenaamiseen! Ja aikaa taas siirtymisiin tai salikassin pakkaamiseen ei mene ollenkaan. Tässä tulee parhaimmillaan puolentoista tunnin ajallinen säästö päivään! Käyn myös yritysten saleilla vetämässä treenejä.


lehtikuvaukset yhden treenattavan kotona - juttua lisää myöhemmin
Kaveritreenitpariskunnatkollegat

Olen käynyt asiakkaiden kotona vetämässä kahvakuulaa myös pariskunnille. Ennen häitä halutaan solakoituatai muuten vain tykätään nostaa kuntoa ja treenata yhdessä! Joskus on kätevä saada kaksi kärpästä yhdellä iskullaSen sijaanettä maksat tunnista ja treenaat yksinmikset treenaisi samaan hintaan yhdessä puolison tai vaikka tyttären kanssa? Yksi kaveritreenimuoto on myös työkavereiden kesken vedettävä treeniMiten mainio breikki kollegan kanssa kesken työpäivän! 


lounastreeniä puistossa 
Maksaako kotitreenaaminen enemmän?

Treenimaksut ovat samanhintaisia myös kotona jos asut Helsingissä noin seitsemän kilometrin säteellä keskustastaPidemmälle teen myös kotikäyntejä ja silloin treenimaksun päälle tulee kilometrikorvauksetMoni asiakas asuu myös Espoossakesäaikaan moni asiakas taas muuttaa keskusta-asunnosta maalle.

Treenaaminen ja kuntoilu on osa elämää ja se pitää tehdä mahdollismman jouhevasti ja mukavasti! Siinä haluan olla teille avuksi! Myös kahvakuulatunneille ovat aina myös lapset tervetulleita mukaanPuistoissa on tilaa olla ja telmiä!

Kerron mielelläni lisää kotitreeneistä eli laita rohkeasti meiliä tulemaan tai soita! Yhteystiedot löydät täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti