Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

19.5.2014

Peppua ja olkapäitä - ohje ja kuvat treeniin


sunnuntaina Kumpulassa
Otettiin Kumpulassa vähän varaslähtö ulkotunteihinKylätilan tunnit oli suunniteltu pidettäväksi vielä eilen siellämutta eihän tällä kelillä sisällä voi olla! Facebook oli tavoittanut onneksi osan kuulailijoista ja laitoin vielä lapun Kylätilan ovellekin. Toivottavasti kukaan ei nyt missannut siiron vuoksi tuntia!

Eilistä raakakakku/ravintolapäivä -postausta oli käyty lukemassa ennätyspaljon ja tosiaan se suklaakakun resepti on tulossa tänne blogiin! Toivottavasti onnistuin herättelemään mahdollisimman montaa tuosta sokeri vs raakakakku -aiheesta! 

Dietillä lähti tänään kolmas viikko ja kuvia ja kuulumisia voi seurata tarkemmin Instagramista sen suhteen (Instaan pääset mm tuosta blogin sivupalkista)Sinne tulee päivitettyä kaikenlaista aamulenkkikuvaa ja muutakinHuomenna kirjoittelen tarkemmin mitä on parissa viikossa tapahtunut. Ruokavalion mukaan mennään ja lipsuta ei mihinkäänNeljän viikon jälkeen pidän Cheat Dayn ja silloin ollaan sopivasti TallinnassaSaa olla kyllä varovainen mitä syö ja tällöin kaikkea rasvaista kannattaa kyllä välttääRuokakrapula on ehkä ällöttävin olotila ikinäTosin ei mitään rasvaista ja epäterveellistä kyllä muutenkaan tee mieliSushia mun tekee eniten mieli ja jotain hyvää raakakakkua ja raakasuklaata sekä mulpereita! Ne on mun lempi"ruokaa"! Parasta olisi tankkauspäivänä vetää jotain hiilaripitoista ja jättää protskut ja rasvat vähemmälle! Tietäkö kukaan Tallinnassa muuten mitään kivaa luomukahvilaa? Onko siellä edes sellaisia? Suosituksia otetaan tosi mielellään vastaan! 

No sitten takaisin treeniasiaan! Tehtiin taas vähän eri tyylinen treeni sunnuntain tuntilaisten kanssa. Viime viikolla vedettiin 9 minuutin settiä kolmeen otteeseen lämppärien ja jäähdyttelyjen lisäksiMä vaihtelen treenejä joka kerta ja mun tunneilla ei koskaan tehdä samaa treeniä peräkkäinEilen oli peppu ja olkapääpainotteinen setti ja tehtiin liikepareittain.


4 liikkeen peppu-olkapää treeni

Tee ensin 15 kertaa sumomaastaveto ja pystysoutuSen jälkeen pystypunnerrus kummallakin kädellä 15 kertaaPidä noin 15 sek palautus ja toista vielä uudelleen kolme kertaaEli kierroksia tuli neljäSama juttu toisten liikkeiden kanssa


1 liikepari 
Sumomaastaveto ja pystysoutu 15 toistoa
Pystypunnerrus 15 toistoa/käsi


leveä asento ja pidä selkä suorana kun lähdet tuomaan kuulan alas
hartiat ei saa pyöristyä eteen - muista hyvä lapatuki
tuo kyynärpääjohteisesti kädet ylös läheltä rintaa
pystypunnerrus lähtee oikealta puolelta 
ja vasemmalla toiset 15 toistoa
2 Liikepari
Sumokyykky 15 toistoa
Tuulimylly 15 toistoa / puoli 


otteen vaihto kuulasta ja uudet liikkeet
mene niin alas kuin pääset - kyykkyyn asti kunnolla!
tuo oikea käsi kohti maata ja vasen osoittaa kohti taivasta - katse kuulassa
Treenin päälle tehtiin vielä vatsaa ja kyljet sekä venyttelytKiitos Jarnalle kuvista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti