Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

14.2.2013

Happy Valentine ja ystävänpäivätarjoukset


Ystävänpäivä alkoi maailman ihanimmalla tavallaLapsi herätti minut halein ja siinä köllöteltiin sitten sängyssä hetki ennen kuin noustiin ylösHalaaminen on tosi tärkeää ja siitä on puhuttukin paljon viime aikoinaMmkuinka se vaikuttaa lapsiinkinMeillä halitaan ja paljon <3 Ja mä oon kova halimaan aina kavereitakin!

Ystävänpäivätarjouksessa on tänään ollut facebookissa mmSports Ladyn suosittu ravintovalmennusSiinä syvennytään ensin omaan syömiseen ja sitten asiakas saa juuri hänelle suunnitellun ruokavalion mitä noudattaaRuokavalio on terveellinen ja monipuolinen mutta rakennettu kuitenkin niin että paino varmasti lähtee putoamaanJa tyytyväisiä asiakkaita onkin ollut paljonTämä valmennus tänään siis -15%. Lisätietoja hanna@sportslady.fi.

Ystävänpäivätarjouksessa on myös Kahvakuulavalmennus (Molemmat vaihtoehdot eli 1 kerran tai 2 kerran) sinulle ja ystävällesi samaan hintaan.

Lisää valmennuksista voit lukea täältä.Hehkuttelin myös tuota pinkkiä kumitettua RussianiaSe kulkee Webshopissa nimellä "Kahvakuula junior" mutta on aivan sama kuula kuin Russian original (mutta pinta on kumitettu siis)Hintaeroa näillä on parisenkymppiä. Pinkki kumitettu Russian kuula (42,34€) ja Russian Original (59,48€)! Täysin sama kuula mutta lattiaystävällisempi ja toimii kahden kuulan harjoittelussa loistavasti! Kahvan aukko on suurempi kuin lujateräs tai neopren mallissa mikä mahdollistaa monipuolisemmat liikkeet ja on myös turvallisempi käyttää!

Ystävänpäivää vietetään kotona nyt pikkumiehen kanssa ja hän pääsi hoitoon tänään vain pariksi tunniksi kun mun päiväohjelma oli tänään iisimpi! Ja illemmalla sitten kuulaillaan Snellun koululla!

Ihanaa ystävänpäivää teille ja muistakaa halia ystäviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti