Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

3.2.2013

Viikon 5 treenipäiväkirjaa ja suunnitelmia tulevasta


Viime viikolla tuli treenejä mukavasti ja tein pitkästä aikaa juoksumatolla intervallitreenejäkinJuoksusta taas innostuneena olen googlettanut tälle vuodelle kivoja juoksutapahtumia ja pari mitä olisi kiva mennä juoksemaan ainakin olisi Tjejmilen Tukholmassa ja niin ikään Tukholman puolimaratonNämä molemmat ovat syyskuussa ja valitsen niistä jälkimmäisen jos saan lapsenhoitokuviot vain kuntoonHaluaisin myös juosta jonkin kisan NYCissäSiitä pitänee konsultoida vähän Heidiä joka tuntee sen kaupungin juoksutapahtumat.

Viikon 5 liikunnat
Vetämäni kahvakuulatunnit 6 kpl
Salitreenit 2 kpl
Intervallitreenit 2 kpl

Yhteensä sellaiset reippaat kymmenen tuntia ja lepopäivä oli lauantainaKävelylenkkejä tuli tälle viikolle nolla mutta laskettelussa sai raitista ilmaa onneksi eilen! Ratsastamaan en tällä viikolla päässyt mutta huomenna koittaa sekin ihanuus jälleen <3 

Ensi viikon suunnitelmissa olisi omien kahvakuulatuntien lisäksi taas päästä salille pari kertaa ja sitten tehdä ne 2-3 intervallitreeniä. Joko nopean salitreenin yhteydessä tai sitten omina harjoituksinaan salitreenien lisäksi

Huominen työpäivä alkaa taas reippaasti Haltonilta ja sieltä menen ohjaamaan kotitreenin yhdelle valmennettavalleni hänen kotiinsaVielä on pari paikkaa vapaana jos tarvitset henkilökohtaisen valmentajan! Täältä lisää erilaisista vaihtoehdoista!


Be Well
Hanna

4 kommenttia:

 1. Jee Nyciin!

  Taalla on ihan huippu tapahtumia! Kay katsoon New York Road Runnersin sivut www.nyrr.org Huhtikuussa olis Womens Health 1/2 maraton! Juoksin sen viime vuonna, ja oli ihan mieleton ilmapiiri! :) Mut joka viikko on Central Parkissa jotain!

  Ma voisin lahtea sun mukaan Tukholmaan! :)

  Heidirk

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa! Mennään Tukholmaan siis sovittu :) Riippuu siitä saanko lapselle hoidon järjestettyä kumpaan pääsen! 14 syyskuuta se puolikas ois toiveena! Ja jos se on mahdottomuus niin sitten 7 syyskuuta Tjejmilen onnaa varmasti!

  VastaaPoista
 3. Yes! Pitaa varmaan kohta jo ilmoittautua! Tukholma varmaan on nopeasti loppuun myyty? Mut ihan kumpi vaan! Kivaa!!

  VastaaPoista
 4. Huippua! Niin pitää! Saan järjestymään sen puolikkaan eli mennäänkö sinne? Ja pitää muutenkin tässä nähdä kun taas kotiudut!

  VastaaPoista