Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.2.2013

Pussissa ja uusien tuotteiden testailua


Terveisiä hyvinvointipussista :) Sinä tuli makailtua melkein tunti ja samalla katselin Jutta ja Superdieetit -ohjelmaaOlen joka päivä tällä viikolla nauttinut pussin lämmöstä noin 50 minuuttia (60 astetta)Suihkun jälkeen sitten testasin uutta Ella Bachén täsmätuotetta selluliittiin ja rasvakeräymiin (Depilex 7.6 %)Se on lämpövaikutteinen tehovoide joka auttaa turvotukseen kuona-aineiden poistumiseen ja selluliittiin sekä rasvakertymiinJoka naisen unelma siis! Pussissa olon ja suihkun jälkeen sitten laitoin voidetta ja huh mikä kuumotus tuli reisiin ja takapuoleen! Muistan että muutkin Ella Bachén selluliittituotteet ovat todella kuumentaneet ja suorastaan "korventaneet" ja tuntuu että paikat on ihan tulessaEli suorastaan tuntee miten läski palaa :) Puolessa tunnissa kuumotus loppui kuitenkin.

Kasvoille sain laittaa tätä korjaavaa ja uudistavaa tehoseerumia (Sérum Magistral Tissulex 14%)Sitä suositellaan ikääntyneelle ja vaurioituneelle iholleSopii myös hyvin kosmeettisten leikkausten jälkihoitoon ja auringonoton jälkeen.

Nämä molemmat tuotteet on tarkoitettu kuuriluontoiseen käyttöön tehostamaan kasvojen ja vartalon ihonhoitoa esimerkiksi väsymyksen stressitilojen tai sairastelun jälkeen.

Tällä viikolla olen kävellyt hyötyliikunnan merkeissä ja crosstrainerilla tuli aerobista tehtyä reilut puolisen tuntiaKuulatunteja on takana kolme kappaletta ja huomenna ois tarkoitus taas hyötyliikuntakävellä ja vetää pari tuntia kuulaa illalla. Salitreeneihin ei ole nyt liiennyt aikaa ja viime viikot olen vetänyt tunnit joko isommilla kuulilla tai sitten reippaammalla temmolla. Rohkeasti vain isompaa painoa kehiin tai vauhtia lisää treeniin 

Arvonnat askelmittareihin ja DVD-levyihin suoritetaan huomenna eli vielä on aikaa osallistua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti