Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

28.2.2013

Menossa menossa ja kuulakuulumisia

Hei ihanat!

Huippu päivä ollut taas tänään! Oli niin kiva olla vetämässä "pitkän tauon" jälkeen Toimelan Opistolaisille kahvakuulaaViime viikolla ei nimittäin ollut tuntia kun oli hiihtoloma mutta tänään vedetiinkin ihan kunnollaEnsi viikolla on kurssien viimeiset tunnit ja valmiiksi ihan haikea oloAivan mieletöntä porukkaa tunneilla ja kaikki vetää kyllä niin sata lasissa.


Ensi viikolla alkaa mun aamutunnit Aleksanterin TeatterillaTiistaisin klo 8.45-9.45 Joogastudio Yaman tiloissa kahvakuulaa ja sinne siis oma kuula mukaanTutustumiskäynti on 10 euroa ja kymppikortti taas 130 euroa (kertamaksu 15 eur)Tunnille voi tulla vaikka et aiemmin ole kuulaillutEi tarvitse erikseen ilmoittautua! Just be there! Otan huomioon ihmisten eri tasot ja ohjaan vaihtoehtojaTekniikat käydään aina läpi ja ketään ei jää yksin kuulansa kanssa kun kierrän jokaista ohjaamassa henkilökohtaisestiJa siitä on kovasti kiitosta tullutkinValitettavan usein näkee tunteja joissa oppilaat jätetään oman onnensa nojaan

Käytin muuten tänään askelmittaria ihan testimielessä ja askelia kertyi 36241Varsinaisia askelia tuli reilut 12 000 ja siihen lisättynä kahden kahvakuulatunnin vetäminen teki lisää 24000 askelta.

Päivän liikunnat
60 min kävely
2 tuntia kahvakuulaa
Yhteesä 36 241 askelta

Mutta varsinainen matka voi alkaa vasta huomennaHuominen liikunta muodostuu laskettelusta sekä salsaamisesta Jei jee! Eli superkiva päivä tiedossaLupasin pikkumiehelle että pidetään "lintsauspäivä" tarhasta ja töistäMun viikonloppuhan on pe-la joten huomenna on siis meidän molempien viikonloppuNautitaan päivästä ensin Birgitan osaavissa käsissä Great Cut Studiolla ja laitetaan molempien letti kuntoonJa siitä sitten suunnataan laskettelusuksien kanssa mäkeenJa illalla äiti pääsee salsaamaan! Jorausta seurassa hyvässä seurassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti