Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.2.2013

Kahvakuula DVD testissä 5 eri bloggaajallaTaannoin järjestin facessa kisanjossa viisi nopeinten vastannutta sporttibloggaajaa saivat omakseen Sports Lady Kahvakuulatreeni DVD'n (ja kyllä Minttu kahvakuulatreeni on yhdyssana ;) Suuri kiitos levyä testanneille neitokaisille ja tässä vielä koosteena linkit heidän blogeihinsa!


Minnan hieno kuula! Kuva lainattu Onnen Oikkuja -blogista
Arvostelut olivat kaikki vähän erilaisia ja toinen kiinnitti huomiota johonkinmitä toinen taas piti vähemmän tärkeänäEroavaisuuksia tuli mmlämmittelyn suhteenItse levyllä ei tehdä ohjattua lämmittelyämutta siinä toki kerrotaanettä on hyvä lämmitelläYhden bloggaajan mielestä varsinainen treenin alku toimi itsessään hyvin lämmittelynä (totta)ja toinen taas olisi kaivannut ohjattua sellaista (hyvä pointti sekin)Kaikkeen ei kuitenkaan voinut ryhtyä myös levyjen pituuden vuoksi. Alkulämmittelyn kuvaaminen olisi myös tuonut yhden kuvauspäivän lisääTein tämän ensimmäisen DVD'ni omakustanteisesti ja palkkasin ammattikuvaajan tekemään kuvauksen.


DVD'ssä sarjojen välissä on minuutin taukoMinuutin aikana esitetään minua kuulailemassa mekossa ja korkkareissa eri puolella HelsinkiäMiksi näin? Ensinnäkinkuka on aiemmin kuulaillut näin? Ei kukaan! Ajattelin pistää itseni likoon ja herättää vähän huomiota! Mutta oikeasti pointti on siinäettä jokaisen toimistossa töitä tekevän työpisteen vierestä PITÄISI LÖYTYÄ KAHVAKUULASillä saa hyvän taukojumpantai sillä voi tehdän nopean lounastreeninThat's the point! Minna nosti hattua minulle että heiluin mekossa ja korkkareissa kuulan kanssakun taas Mintusta se oli itsensä mokaamistaMutta niin se vain on että moka on lahjaJa tässä tapauksessa se on lahjajos saan muutaman toimistoihmisen hankkimaan kuulan duuniinTai minäkin voin tulla teille töihin oikein mielelläni vetämään taukokuulajumppaa tai kunnon rääkkitreenin kahvakuulan kanssaMua ei "itsensä nolaaminen" muutenkaan haittaasillä tanssitreeneissä ja esiintyessä on oppinut myös sitä ja ehkä mä olen perinyt jonkun äidin näyttelijägeeneistä?  

Kuvalainaus Ellu jumppaa -blogista
Kaikki bloggaajat tekivät treenin yhtä lukuunottamattajoka katseli pätkät muuten. Hän oli kiinnittänyt huomiota taustaääniinMusiikkia ei teostomaksujen vuoksi ole laitettu levyille ja nyt siinä olevat äänet ovat sellaisia ääniämitä luonnossa nyt muutenkin kuulee kun menet pihalle kuulailemaanKoiranhaukunta oli kyllä ihan aitoaKatajanokan Casinon edessä jollain luxuspurrella riehaantui koira täysinkun heilutin kuulaa laivan kannellaKoirat todetusti tykkäävät kahvakuulistaAina on innokkaita karvakorvia tulossa niitä tutkimaan kun heiluu kuulan kanssa ulkona. Ja sitten vielä pakko mainita tuo upea vene missä treeni on kuvattu on Vartiovene55Sen voi vuokrata kokous- ja virkistyskäyttöön ja botski taitaa tällä hetkellä olla Pohjoisrannassa taas! 

Ja muuten sen oman Gymbossin voi tilata iPhoneen ilmaiseksi iTunes Storesta jos omistat kyseisen luurin! Vinks vinks Minttu! 

Sports Lady Kahvakuulatreeni DVD'n voit tilata omaksesi täältä!

Ja hanna@sportslady.fi voit tilata Sports Ladyn työpaikallesi pitämään kahvakuulatunteja tai tyky-päivän ohjelmanumeroksi!

Suuri kiitos vielä teille kaikille rehellisistä postauksista <3

8 kommenttia:

 1. En mä tarkoittanut, että sä nolasit itsesi. Mä meinasi, että mua nolottaisi liikaa ja että en löytänyt siitä korkkarikuulailusta viihdearvoa.

  Voi muuten olla ihan vissi perä sillä, että me takakireät tyypit tykätään esiintyä vaan halukkaalle yleisölle ja vain sellaisessa asiassa, missä tietää olevansa hyvä. Musta on ihan kivaa esim. pitää puheita, mutta katutaiteilijaa musta ei saisi millään.

  Niin ja kiitos videosta. Se unohtui sanoa omassa postauksessa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Hanna kivasta yhteenvedosta! Oot huippu ja kuten jo aikaisemmin totesin, niin keep up the good work! Mahti halit ja super tsempit upea nainen! Terkuin Minna

  VastaaPoista
 3. Mä ymmärrän hyvin Minttu sun pointin :) Moni on sanonut että ihme heilumista ja mitä järkeä ;) Tavallaan se on itsensä "nolaamista" ja hyvä niin. Mun mielestä vaan ihmisten pitäisi olla rohkeampia ja mä en ole koskaan mennyt siihen perusmuottiin :) Enkä mä niin ajatellutkaan että susta itseni jotenkin nolasin. Korkkarikuulailu oli hauskaa ja isolla joukolla se ois vielä siistimpää!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Minna itsellesi! Tuntuu hyvältä saada positiivista palautetta, ja sitä pitäisi elämässä enemmänkin antaa kaikille :) Ja mä taas jatkan edelleen sun blogin lukemista ja tykkään sun tyylistä! Jes!

  VastaaPoista
 5. En kuitenkaan tässä heitä teille korkkarit jalassa kuulailu haastetta ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Hanna! Erilaisuus on valtti! Ehkä sun pitäis järkkää sellanen treeni, missä on korkkaripakko! Jes, haastetta ja uusi alue valtaus! Hyvä sinä ihana :) Ja kiitos lukuseurasta :)

  VastaaPoista
 7. Oon miettinytkin tässä jonkunaikaa tälläisen dvdn ostamista, täytyypä tämä sun pistää korvan taakse!

  VastaaPoista
 8. Levyä saa tilata Sports Ladyn nettikaupasta http://sportslady.fi/ ja se on myynnissä myös Stockmanin Akateemisessa!

  VastaaPoista