Sports Lady®

Sports Lady®

28.2.2013

Kuntoa Kansalle kilpailu alkaa huomenna


Kuntoa Kansalle ja Sports Lady leikkimielinen askelmittarikisa alkaa huomenna 1maaliskuuta ja kestää 65 päivääJokaisesta osallistujasta on luotu järjestelmään oma hahmo joka aloittaa taivalluksensa Helsingistä Ouluun virtuaalisesti.

10 000 askelta päivässä on UKK Instituutin minimiraja eli paljonko pitäisi askelia päivässä kertyäKun 65 päivää on kävelty pitäisi olla 650 000 askeleen määrä saavutettuna ja mieluummin enemmänkinVaikka tuo 650 000 askelta tulisi täyteenkin jo aiemmin niin järjestelmään lukemia täytetään loppuun astiMeitä on matkalla mukana kirittämässä myös kani joka kulkee 10 000 askeleen optimivauhtia.

Bloggaajat voivat päivittää askeleensa järjestelmään kerran päivässä tai minimissään kerran viikossaJokaiselle on lähtenyt postissa askelmittari ja tunnukset sekä ohjeet järjestelmäänJa päivitys sekä kisa alkaa huomenna! Jokaisen on mahdollista seurata järjestelmästä omaa tilannettaan sekä muiden tilannetta! Kanin lisäksi meitä kirittää toinen toisemme!

Näiden blogien upeat tyypit ovat kisaamassa kanssanija täytyy sanoa että itse lähden kisaan suurella innolla ja kilpailuhenkisenä tottakai yritän kerryttää askelia niin paljon kuin mahdollista. Ensimmäisenä kisapäivänä tosin en periaatteessa ehdi kävelyllekun pidämme "lintsauspäivän" töistä ja tarhasta lapsen kanssa ja lähdemme laskettelemaanmutta ehkäpä sen jälkeen vielä suuntaan lenkkipolullekin? Laskettelu on myös yksi lajeista Kuntoa Kansalle järjestelmässäjonka voi muuttaa askeliksijoten eiköhän niitä ihan hyvin huomenna kuitenkin kerry!


Puolet pienemmäksi
Mites läskit?
Salud - terveydeksi
Kuperkeikkakoti
On the go
Chic & Fit blogi / Lily
We in the wonderland
Kilot kuriin
The climb
Stay fit with J


Yrityksille vastaavaa kampanjaa tehdessä on hyvä ottaa alussa ja lopussa niin mittaukset kuin kuntotestitkinsillä 65 päivän aikana varmasti tulee tapahtumaan muutoksiaMä tulen raportoimaan omaa edistymistäni ja etenemistäni täällä ja jokainen bloggaaja omassa blogissa omaansa. Good luck for everyone! 


Kuntoa kansalle palvelu on valtakunnallinen työhyvinvointiin ja terveysliikuntaan kannustava ja motivoiva palvelu jossa yritykset organisaatiot ja kaveriporukat kilpailevat kampanja-aikaisilla liikuntamäärilläKampanja on sekä henkilö- että joukkuekohtainenKuntoa kansalle kampanjassa otetaan mahdollisimman paljon askeleita sekä työelämässä että vapaa-ajalla vaikkapa 65 päivän ajanNiitä seurataan askelmittarin avulla ja tulokset kirjataan www.kuntoakansalle.fi sivujen kauttaAskeleita lasketaan myös muista liikuntalajeista esimuinti pyöräily jneEri liikuntalajien askeleiden laskemiseen löytyy sivuilta muutoslaskuri. 

3 kommenttia:

 1. Moikka! Mulle tuli postissa askelmittari mutta ei ohjeita tai tunnuksia?

  VastaaPoista
 2. Moi Jutta!

  Ne ovat tulleet sulle sähköpostilla! Samaan osoitteeseen mistä lähetit minulle yhteystietosi! Tsekkaa meili ja jos ei ole tullut perille niin ilmoita!

  /Hanna

  VastaaPoista
 3. Joo tajusin sen itekin heti kun olin laittanut ton viestin :D

  VastaaPoista