Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

12.2.2013

Sporttailua


Tälle päivälle on tullut ihan sopivasti taas liikuntaaAamulla hyötyliikunnan merkeissä kävelyä Hakaniemestä kaupungille ja siellä käppäilyäSitten cross trainerilla puolisen tuntia asiakasta odotellessa ja äsken Oulunkylän Kuntoutussairaalan kuulatuntiJa nyt me lähdetään luistelemaanHuomenna taas vedän 3 kuulatuntiaKyllä tämä istumisen voittaa <3 Ja on muuten erinomaisen hyvä väline tämä Russian Original kuula Heiluttaa jos tunteja tulee paljon viikkoon! Tää kuvassa oleva on mun kumipäällystetty sellainen! 

6 kommenttia:

 1. Hanna, ihan mielenkiinnosta löytyykö sinulta omia kuulia kuinka monta?

  VastaaPoista
 2. Omia kuulia on 8 kpl tällä hetkellä. Ja sitten tietty Sports Ladyn kuula-arsenaali :)

  VastaaPoista
 3. Onko kahvakuulaurheilu sulle tuttu juttu? http://kahvakuula.fi/ Ilmeisesti tuossa lähdetään siitä että kuulailu on enemmän voimaharjoittelua kuin aerobista liikuntaa?

  VastaaPoista
 4. Moi Mika!

  Kyllä se on tuttu juttu :)
  On erilaisia tapoja pitää tunteja ja minun tuntini ovat oman näköisiä (kuten jokaisen ohjaajan). Mistä sinulle tämä tuli mieleen :)?

  Toiset _nostavat_ kuulaa voimaharjoittelumielessä ja toiset kuntoilevat sen avulla jolloin harjoittelu on enemmän myös aerobista treeniä.

  Ei varmastikaan ole yhtä oikeaa tapaa lajin harrastukselle ja molemmat ovat hyviä :) Vai olenko mielestäsi väärässä?

  Tervetuloa joskus mun tunnille niin silloin saat paremman kuvan millaisia ne ovat! Maaliskuun 5 päivä alkaa mm Aleksanterin teatterilla aamutunnit ja Moolassa vedän keskiviikkoisin ja sunnuntaisin!

  VastaaPoista
 5. Tämä tuli mieleen koska olet blogimaailman kahvakuulaekspertti :)

  Kahvakuulailu on mulle aika outo juttu, käytän sitä lähinnä alkulämmittelyssä salilla, ja tuli vain mieleen että miten kaukana nämä kaksi kuulailun osa-aluetta ovat toisistaan - vai ovatko sittenkään. Ilmeisesti tuo kahvakuulaurheilu on ottanut paljon vaikutteita painonnostosta, sisältää erilaisia työntöjä ja tempauksia joita ilmeisesti kyllä käytetään ihan ohjatuilla tunneillakin? Oonko käsittänyt oikein? :)

  VastaaPoista
 6. Hih kiitos :)

  Kyllä on kahvakuulaurheilu saanut vaikutteita juuri painonnostosta ja omilla tunneilla niitä tempauksia ja työntöjä ja rinnallevetoja tehdäänkin! Mä käytän perusliikkeitä mun tunneilla! Ja toiset juuri nostaa kuulaa eikä "jumppaa" niiden kanssa! Mun tunnit on sen nostamisen ja jumppaamisen väliltä! Ja kuulalla saa tehtyä aivan oman treeninsä!

  Pidän muuten Aleksanterin Teatterilla 7 ja 21 huhtikuuta 2 tunnin kurssit! Tervetuloa sinne jos liikut täällä päin!

  VastaaPoista