Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

17.2.2013

Helppoa painonpudottamista


Kävin iltapäivällä sijaistamassa kahvakuulatunnin Roihuvuoren MoolassaMukava viihtyisä sali! Viikon tunnit on vedetty ja aamulla taas mennään!

Nyt on ihan pakko taas tänne hehkuttaa hyvää mieltäYksi ravinto-ohjattavistani laittoi taas meiliä edistymisestään ja totesi siinä seuraavaa!

"Fiilis on loistava..! Jos olisin tiennyt että painon pudottaminen voi olla näin helppoa niin olisin tehnyt sen jo aikoja sitten :)"

Niinpä! Silloin se voikin olla helppoa kun sinulle tehdään oma ruokavalio jota noudattaaRavintovalmennuksessa juuri on kyse siitä että saat apua ja neuvoja ja juuri sen Sinulle suunnitellun ruokavalion joka toimii juuri Sinun arjessasiMun tekemissä ruokavalioissa ruokavaihtoehtoja on useita ja syöminen on monipuolista ja terveellistäSilloin ei ole nälkä ja jaksaa mennä ja treenata! 1 kuukauden valmennus maksaa 60 euroa. 

Näillä fiiliksillä on huippua itsekin lähteä alkavaan viikkoon! Go go kaikki mun valmennettavat! Oon NIIN tyytyväinen ja ylpeä teistä kaikista! Hienoja tuloksia nimittäin tulee heille kaikille koko ajan <3


2 kommenttia:

  1. Heippa! Onko sinulla aikaa myös uusille ruokavaliovalmennettaville? :)

    VastaaPoista
  2. Moi Susanna!

    Otan kyllä uusia valmennettavia koko ajan! Voit laittaa minulle sähköpostia hanna@sportslady.fi

    1 kk ravintovalmennus on 60 eur!

    VastaaPoista