Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

6.2.2013

Positiivisuudesta ja toisten haukkumisesta

Aika ajoin törmää ilkeämielisiin kirjoitteluihin tai puheisiinNiistä en ole koskaan itseni kohdalla jaksanut välittää tai niitä lähteä millään tavoin kommentoimaan. Olen aina miettinyt mitä joku voittaa silläettä parjaa toisia? Alkuviikosta uutisotsikoissa oli kun eräs nuorinainen mollasi toista tämän painon jojoilustaAika älytöntä ja mitä silläkin sitten voittaa? Okei jos on julkisuuden henkilö niin on vapaata riistaa niinkö? Ei nyt ihan ja vähän voisi käyttää omaa harkintakykyä.

En ole koskaan voinut ymmärtää mitä joku voittaa sillä että arvostelee ja mollaa toisia. Anteeksijoku voisi sanoa tätä kritiikiksiNo puhutaan sitten kummasta tahansamutta se on ehkä henkilön ainoa keino näkyä ja kuuluaMitään omaa juttua ei oleniin jostain sitä juttua on revittävä. Nyt en puhu tästä jojoilu asiasta joka oli otsikoissavaan aiheesta yleisellä tasollaPääasia että näkyy ja kuuluu? Toisia kiusaavilla ja arvostelevilla ihmisillä on usein huono itsetunto ja he ovat toisille katkeria sen sijaan että osaisivat iloita muiden puolestaOlen sitä mieltä että on turha tuhlata energiaa valittamiseen ja negatiivisiin asioihin kun sen saman energian voi käyttää paljon paremminVaikka kehittämällä itseään tai nauttimalla omasta elämästään- "Get a Life". Alla oleva mietelause toimii itsensä lisäksi myös muihin kanssaihmisiin! Sellainen paasaus tähän aamuun ja nyt töihin <3


XoXo
Hanna

3 kommenttia:

 1. Hyvä Hanna, samaa mieltä! Ja se että arvostelee toista, johtaa aina siihen, että hän saa itse arvostelua itsestään. Eli vastustus tuo vastustusta. Ja se mitä kylvää, lisääntyy. Jos on onnellinen ja jakaa hyvää, sitä myös itse saa! Mikään täällä ei ole oikein tai väärin ja jokainen tekee niin kuin parhaakseen näkee. Olen itsekkin törmännyt viime aikoina eri lajien edustajiin ja siihen mikä on "oikea" tapa tehdä lajia. Lajista kisaavat kritisoivat lajin muita edustajia. Kaikki eivät voi eikä tarvitse olla samanlaisia. Erilaisuus ja lajikirjo on rikkaus!

  Kovasti tsemppiä ja voimahaleja Sinulle huippu nainen! Oikeesti olet niin valovoimainen ja iloinen, että se huokuu sinusta kaikkialle. Olen ylpeä Sinusta!

  Terkuin Minna

  VastaaPoista
 2. Kiitos Minna, oot kyllä ihana! Ja samaa diggaan just sun meiningissä, positiivisuus on niin huippu asia. "Mean girls" meininki on niin lapsellista :) Tosi kauniisti kirjoitettu ja oikeesti tuli ihan tippa linssiin sun kommenttia lukiessa <3

  VastaaPoista
 3. Ole Hanna hyvä! Olet sen kaiken ihanan ansainnut, koska olet täydellinen juuri noin! Mahtavaa päivää hymy huulin :) Terkkujaa!!

  VastaaPoista