Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

7.2.2013

My new t-shirtBAT black
SOFINAH shop'iin Uudenmaankadulle on tullut juuri uusianiin siistejäZOE KARSSEN'n paitojaMulla on ennestään yksi tän merkin t-paita ja oon tykännyt siitä niin paljon! Kävin eilen ihastelemassa uutuuksia ja moikkaamassa Thiaa! Ja tytöt muistivat minua tällä super coolilla BAT t-paidallaKiitos ihanat! I love it! 

Myös ZOE KARSSEN'in colleget on niin ihaniaPunainen on mun lemppari. Liikkeestä löytyi myös niin monta MUST HAVE mekkoa! SOFINAH shopista saa loistavaa tyylipäivitystä ja kannattaa seurailla myös heidän facebookia. Mulle se tyylipäivitys tulee erittäin tarpeeseen välillä kun oma pukeutuminen luisuu enemmän ja enemmän sinne jumppaosastoon.


Mikä näistä on sun mielestä hienoin?  Founded in Amsterdam in 2010 the Zoe Karssen collections can best be described as easy to wear, tongue in cheek styles for the cool girls in town.

Launched by design duo Zoe and Quince Karssen the couple set about reinterpreting and modernising the cool easy to wear tees and sweats.

Simplicity was the key, mixing themes and references from Rock n Roll to fashion, famous icons and quotes and with a distinct emphasis on popular culture their quirky but fun styles have quickly gained a loyal following.

2 kommenttia:

  1. Fun Fun paita ihanin, koska mä oon niin happy happy joy joy :)

    VastaaPoista
  2. No ihan sama juttu! Se ois kyllä ihana saada! Mutta pääasia on että voi olla itse fun fun ja happy happy joy joy :)

    VastaaPoista