Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

4.2.2013

Kotitreeni ohjattavan kotona ja mun lempparilounas

Heissan ihanat ja hyvää alkanutta viikkoa! 

Mun päivä on tähän asti sujunut treenitapaamisten merkeissäAamulla kävin ohjaamassa kuulatunnin ja lopputuloksena oli hikinen ja tyytyväinen porukka taas täysillä tehneenäTunnilta kotiin aamiaiselle ja sitten puoli yhdeksitoista seuraavaan kohteeseen.

Seuraava treenitapaaminen oli asiakkaan kotonaJos sinulla on pieniä lapsia ja lähteminen salille (päivällä) on hankalaa niin vaihtoehtona on vetää treenit kotonaTämän päiväisen ohjattavani treeniohjelmiin kuuluu yhtenä osana mmkotitreeniohjelma jonka hän voi tehdä päivällä kotona lapsen nukkuessa päikkäreitä tai vaikka yhdessä lapsen kanssa jumpatenTreeniohjelma perustuu oman painon käyttämiseen eli mitään välineitä siihen ei tarvitaKestoltaan ohjelma on myös tehty sellaiseksi että kynnys sen aloittamiseen ei kasva siksi että harjoitus veisi liikaa aikaa.

Jumppailtiin olohuoneen matolla ja ohjattavani lapsi teki mukana liikkeitä <3 Sen jälkeen kävimme vielä ruokavaliosta asioita läpi ja katsottiin mitä siihen sopivaa kaapeista jo löytyy ja mitä sitten kannattaa vielä hankkia.

Nyt loppupäivä kotitoimistossa ja illalla ratsastustunnille!


My lunch today (lemppariksi jo muodostunut ja helpoista helpoin ruoka!)
Savustettu lohi/kukkakaali/ruispasta combo
1) Keitä kukkakaali
2) Keitä pasta
3) Asettele lohi (kylmänä) lautaselle ja kippaa pasta ja kukkakaalit päälle
4) Sekoita ja nauti

XoXo
Hanna

2 kommenttia:

 1. Moikka!
  Olen jo hetken aikaa seurannut sun blogia ja saanut valtavasti intoa liikuntaan. Itsellän isiintää maraton HCM elokuussa, toivottavasti omakin tavoitteesi tulee täyteen tänä vuonna! :)
  Sellaista haluaisin kysyä, että voisitko tehdä jonkinlaisen postauksen oman kehon painolla tehtävästä harjoittelusta? Miten lämmitellä, millaisia liikkeitä, kenties jotain yhdistelmäliikkeitä yms.? :)
  KIITOS jo etukäteen!

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Kiitos mahtava kuulla :) Laitetaan korvan taakse toive ja kun saisin vielä jonkun kuvaamaan niin postauksesta saisi hyvän!

  Ensi hätään voit katsoa jotain kotitreenejä vanhemmista postauksista tunnisteella Kotitreenit (Tunnisteet löytyvät oikeasta sivupalkista kun skrollaat alaspäin)

  /Hanna

  VastaaPoista