Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

24.2.2013

Viikonlopun hiihtofiiliksiä ja after ski'tä


Olipa hyvä reissu! Laskuja tuli niin paljonettä jaloissa tuntuuPerjantaina ehditiin rinteeseen ajon päälle vielä neljäksi tunniksi ja silloin oli kyllä aivan upea keliLauantaina ei taas paistanutmutta sitkeästi me laskettiin aamu kymmenestä aina iltapäivä viiteen astiTällekin päivälle saatiin vielä hyviä laskuja ennen kotiin lähtöä.


Ja hiihtoreissu ei ole mitään ilman after ski meininkiäjoten monoissa tuli jälleen jorattua Pehkun pöydilläHiihtolomaviikko ei Tahkolla näkynyt mitenkään ryysiksenä ja oli sopivasti porukkaaMenokin oli rauhallisempaa kuin joskus siellä viikonloppuisin ehkä onMihinkään ei tarvinnut jonottaa ja oli hyvä meiniki ja tunnelma! 


Karhu pubissa tottakai piti "Hattutytön" käydä vetäisemässä Frederikin Volga molempina iltoinaTosin mitenkään riekkumiseksi reissu ei todellakaan mennyt ja herättiin molempina aamuina 7 maissaBiletys on hauskaamutta se laskeminen kuitenkin on pääasiaNäitä ihmisiäkin kun riittää jotka lähtevät hiihtokeskusiin vain bilettämään ja suksia ei otetan edes mukaanHauskaa sekin on mutta miksei laskea kun on kivat rinteet.


Mutta ihanien ihmisten seurassa ja uusia tuttavuuksia rikkaampana taas! Hyvä mieli ja huippua aloittaa taas uusi viikko. Jalat on sopivan kipeätmutta eniten tuntuu alavatsan ja kylkien seudulla kun on lykkinyt suksilla eteenpäin siirtymäreittejä tai ylämäkiä ja välillä auttanut kaveriakin. Ei pysty nauramaan kunnolla kun vatsalihakset sattuu! Uusia lihaksia löytynyt kropasta taas! Ja supersuuri kiitos vielä Ukko-Tahkon erittäin ystävälliselle henkilökunnalleNälkäiset laskijat saivat mahtavaa huonepalvelua eilen! Varsinaista huonepalvelua ei paikassa olemutta ruokaa järjestyi huoneeseen Putouksen finaalin ajaksi! Siinä sai lepuuttaa jalkoja ja jännittää sketsihahmokilpailun voittoa ennen illan lauluja! Ja kiitos tottakai Heidille & Rikulle ja Jyväskylän ja Tahkon ihanille hurjille mainiosta seurasta!

Nyt olen sitten illan käynyt sähköposteja läpi ja taas on monelta ravinto-ohjattavalta tullut hyviä uutisia kun paino tippuu koko ajan! Go go go! Viestiä vain hanna@sportslady.fi ja tehdään sinullekin henkilökohtainen ruokavalio! Lisää infoa täältä!

Niin ja huhtikuun 7 päivän kahvakuulakurssille on vielä pari paikkaa ja 21 huhtikuuta mahtuu vielä hyvin! Lisää infoa täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti