Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

19.5.2012

Eka pitkä lenkki - kuinka tsemppasin itseni

Eilen tuli tehtyä ensimmäinen pitkä lenkkiLenkille lähtiessä päätin että juoksen yhteen putkeen 90 min! Oli ensin hieman käynnistysvaikeuksia kun tuuli tuiversi nurkissa eikä tehnyt mieli lähteä ulos ollenkaan. Kannatti lähteä ja puut ei kaatuneet päälle!
Kuinka psyykkasin itseni? 


- otin mukaan hyvää musaa
- juoksin 45 min päähän pois kotoa ja näin oli pakko juosta sama matka takaisin
- laitoin Niken GPS'n päälle (ja niin parasta kun joku Facebookissa tsemppaa ja alkaa kuulokkeista kuulua hurraa huudot! Kiitos Taina!)
- juoksin aivan uuteen paikkaan ja ihastelin maisemia


Tähän mennessä pisin yhtäjaksoinen pätkä on ollut tunnin lenkkiKun olin juossut tunnin ja 10 min niin sykkeet pysyivät tosi korkealla loppulenkinmutta siitä se vähitellen alkaa laskea kun treeniä tuleeMun tekisi mieli juosta puolikas ja ehkä ensi vuonna maratonSiinäpä psyykkausta kerrakseenettä mut saa talvipakkasella ulos juoksemaan kun sisällä juokseminen on niin tylsääMutta nytpä on onneksi kesä ja ihana juosta ulkona!


Hyvä fiilis oli lenkin jälkeen! Ja venytelläkin muistin! Tänään taas jonkinmoinen hölköttely ja kuulaa päälle. Huomenna tulee taas viikosta treenipäiväkirjaa.
Loistavaa lauantaita ja peukut pystyyn Suomelle! XOXO Sports Lady

5 kommenttia:

 1. Hyvä Hanna!Paljonko sulla tuli kilometrejä? Kyllä sulla varmaan puolikas menee kepeästi jo syksyllä. ;)

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Se on kyllä ihana fiilis kun juoksee pidemmän lenkin ja etenkin kotiin päästyä :) Itsekin olen hiljaa itsekseni miettinyt joskus maratonin juoksua tai ainakin puolikkaan nyt ensiksi :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä! Olipas hyvä postaus, itsekin oon miettinyt miten sitä jaksaa juosta/hölkätä kauemmin kuin tunnin. Se on vaan jotenkin niin tylsää... mutta asenteestahan se lopulta on kiinni, tiedetään :)

  VastaaPoista
 4. Niken GPS'n mukaan tuli 14 kilsaa mutta se ei ole kovin luotettava kyllä matkan pituudessa! Saattais se puolikas mennäkin syksyllä!

  VastaaPoista
 5. Juu tsemppi vaan päälle ja päättää juosta niin se menee kyllä pidempikin lenkki!

  VastaaPoista